Samsung Galaxy Z Flip 3 este cel mai interesant telefon pliabil din 2021

604
Samsung Galaxy Z Flip 3 este cel mai interesant pliabil din 2021
Sursa Foto: techradar.com

Samsung a făcut-o și pe asta, a realizat în cele din urmă un pliabil care costă la fel ca un telefon pilot „plat”. În cele din urmă, consumatorii pot alege între un Samsung Galaxy Z Flip 3 și un Samsung Galaxy S21+ la același cost. Nu există o taxă pentru noutate.

Sau mai degrabă, există o diferență, dar nu foarte relevantă. Este ceva ce depinde de gustul fiecărui utilizator. Galaxy Z Flip 3 nu are teleobiectivul impresionant aflat pe seria Galaxy S21 și nici zoom-ul său de 50x. În același timp nici unele dintre specificațiile sale nu sunt la nivelul unui smartphone emblematic. Dar, cu un procesor Snapdragon 888, 8GB de RAM și 128 sau 256GB stocare, este suficient de puternic pentru a-și merita prețul, făcând Z Flip 3 cel mai interesant pliabil din 2021.

La același preț cu cele mai bune telefoane de pe piață, puteți pot opta pentru un Z Flip 3 fără a avea impresia că faceți compromisuri. Și pentru asta, vă puteți bucura de beneficiul real al unui pliabil, într-o formă convenabilă pentru orice faceți. În plus aveți la dispoziție un design excelent, rezistență la apă și foarte multe culori.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Z Flip 3 va face valuri în 2021

Un telefon pliabil cu clapetă se deschide pentru utilizările tipice ale telefonului, cum ar fi aplicațiile și navigarea pe web, apoi se pliază la o dimensiune compactă pentru a aluneca într-un buzunar sau o geantă. Samsung Galaxy Z Flip 3 face toate acestea și chiar rezolvă o slăbiciune a predecesorului său. În loc de ecranul extern de 1,1 inch al originalului Flip, ecranul exterior de 1,9 inch (4,83 cm) al lui Flip 3 este de aproape patru ori mai mare. În acest fel este suficient de mare pentru unele funcționalități ale aplicațiilor, cum ar fi comenzile de redare audio.

Motorola a fost prima companie care a lansat un pliabil cu clapetă. Motorola Razr original a fost lansat în noiembrie 2019. Nu este la nivelul Flip-ului original Samsung. La câteva luni de la lansarea Razr, a apărut primul Samsung Galaxy Z Flip. Acesta a depășit pliabilul Motorola în aproape toate modurile – camere foto mai bune, afișaj superior, mai puțin ecranul exterior a lui Razr de 2,6 inch.

Motorola a fost o companie multinațională de telecomunicații din Schaumburg, Illinois, SUA. Compania a fost divizată pe 4 ianuarie 2011 în Motorola Mobility și Motorola Solutions. Acum Motorola este deținută de Lenovo.

Samsung Galaxy Z Flip 3 reduce avantajul față de Razr cu afișajul său de 1,9 inch. Dar adevărata victorie a Flip-ului nr. 3 constă în prețul său care este la nivelul telefoanele emblematice. Și, de acest lucru aveau nevoie cel mai mult telefoanele pliabile și fanii acestora.

Cel mai probabil Flip 3 se va vinde mult mai bine decât Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 este în mod clar pliabilul dominant dintre cele două anunțate la Samsung Unpacked. Acesta păstrează eticheta de premium a predecesorului său, Samsung Galaxy Z Fold 2. Compatibilitatea cu stylusul S Pen îl marchează ca pe un dispozitiv pentru consumatorii atenți la productivitate. Cu atât mai mult cu cât seria Galaxy Note 21 a fost anulată.

Dar Galaxy Z Flip 3 are un preț competitiv cu alte telefoane emblematice – inclusiv Samsung Galaxy S21+. Samsung a declarat colegilor noștri de la TechRadar că pliabilul nu va înlocui alte telefoane ale companiei și va fi complementar telefoanelor sale „plate”. Evident, consumatorii vor avea nevoie de timp pentru a cântări un pliabil la prețuri competitive față de telefoanele tradiționale și pentru a decide dacă merită cumpărat.

De asemenea, este clar că Samsung se gândește foarte mult la modul în care oamenii folosesc pliabilele cu clapetă. În plus, de când a apărut originalul Z Flip, a văzut ce făceau mulți producători de huse. Samsung va vinde huse cu un inel circular. Acestea sunt ideale pentru a agăța telefonul de o curea sau pentru a fi ținut pe un deget.

Cu noile Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 este posibil ca pliabilele să depășească condiția de nișă. Dacă într-o zi ne vom gândi să alegem între telefon plat și unul pliabil, acest lucru se va datora în mare măsură lui Z Flip 3. Acesta a fost pus în vânzare la momentul potrivit cu prețul corect.