Samsung Galaxy S23 Ultra va avea o cameră de 200MP

206
Samsung Galaxy S23 Ultra va avea o camera de 200MP
Sursa foto: notebookcheck.net

Când toată suflarea Samsung este ocupată cu evenimentul Galaxy Unpacked care va fi organizat în mai puțin de o lună, apar și zvonuri despre următoarea serie emblematică Galaxy S23. Mai concret despre Samsung Galaxy S23 Ultra. Informația vine dintr-o sursă de încredere care cunoaște mersul treburilor Samsung.

Potrivit colegilor noștri de la site-ul Notebookcheck, Ice Universe a confirmat acum un detaliu important despre viitorul smartphone de top, Samsung, Galaxy S23 Ultra. Telefonul emblematic, care va fi lansat alături de Galaxy S23 și Galaxy S23+, va avea o cameră de 200MP. Conform Ice Universe, nu va fi Samsung ISOCELL HP1 și nici ISOCELL HP3, ambele de 200 megapixeli. Universul de Ghiață afirmă că acest sensor de 200MP nu a fost încă anunțat.

Cameră de 200MP pe Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra a fost lăudat de toată lumea pentru performanțele camerelor sale. În acest fel Samsung are acum sarcina destul de descurajantă de a oferi un dispozitiv care să îl depășește anul viitor. Samsung Galaxy S23 Ultra ar putea face acest lucru, se pare, în lumina noilor informații.

După cum a dezvăluit Ice Universe, Galaxy S23 Ultra va avea o cameră de 200MP. Acest lucru s-a zvonit de ceva vreme, dar fostul angajat Samsung clarifică acum problema: Galaxy S23 Ultra va avea într-adevăr o cameră principală de 200MP, dar acea cameră nu a fost încă lansată.

ISOCELL este o tehnologie lansată de Samsung în 2013. Samsung a introdus primul senzor ISOCELL de 1,0 um-pixel în 2015. Senzorii ISOCELL sunt disponibili pentru o mare varietate de produse, inclusiv telefoane mobile, PC-uri, camere digitale, etc.

Doar doi senzori de 200MP există în acest moment pe piață: ISOCELL HP1 și HP3, ambele produse de Samsung. ISOCELL HP3 este un senzor de gamă medie, iar ISOCELL HP1 va debuta pe Motorola X30 Pro/Edge 30 Ultra. De fapt, Universe Ice confirmă că cei 200MP ai camerei lui Galaxy S23 Ultra nu provin de la ISOCELL HP1.

Deși este dificil de ghicit posibilele specificații ale senzorului de 200MP destinat lui Galaxy S23 Ultra, ne așteptăm ca acesta să depășească performanța lui HP1 de pe viitorul Motorola Edge 30 Ultra. Xiaomi 12S Ultra a debutat la începutul acestei luni cu o camera Sony IMX989 de 1 inch și există posibilitatea ca Samsung să ofere un senzor pentru a depăși pe acesta.