Samsung Galaxy S22 Bora Purple va fi disponibil la vânzare din 10 august

241
Samsung Galaxy S22 Bora Purple va fi disponibil din 10 august
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Fiecare culoare are propriile sale caracteristici și moștenire unică. Printre acestea, violetul a fost unul dintre cele mai iubite de fanii Samsung. Este o culoare convingătoare, care combină calmul albastrului și entuziasmul roșului pentru a crea un alt tip de energie care evocă căldură și optimism. Este primitor și incluziv, îmbrățișând diversitatea. Această culoare va ajunge în luna august pe un telefon care se va numi Samsung Galaxy S22 Bora Purple.

Pentru Samsung Galaxy S22 Bora Purple, culoarea violet reprezintă aceleași lucruri pe care le face Samsung Galaxy. Este vorba despre îmbrățișarea individualității; depășirea limitelor; și inovarea necruțătoare sub filozofia deschiderii. Samsung Galaxy S22 Bora Purple va fi disponibil pentru cumpărare începând cu 10 august. Inevitabil legăm această dată de Galaxy Unpacked 2022. Vom primi aici pe Galaxy Z Fold 4; Galaxy Z Flip 4; seria Galaxy Watch 5; și Galaxy Buds 2 Pro.

Samsung Galaxy S22 Bora Purple la vânzare din 10 august

Multe nuanțe de violet au rezonat de-a lungul veacurilor în moduri diferite – așa cum au făcut-o prin paleta Samsung. Cu Galaxy S8 Orchid Grey; Galaxy S22 Violet; Galaxy S9 Lilac Purple; și Galaxy Z Flip 3 Lavender, violetul a fost un semn distinctiv al stilului Galaxy.

Pentru a extinde moștenirea violetului, care merge mână în mână cu filosofia Samsung Galaxy, compania va prezenta cea mai nouă nuanță a noastră: Bora Purple. „Bora” este cuvântul coreean pentru violet. Samsung Galaxy S22 Bora Purple a fost gândit pentru a fi strălucitor și atrăgător, pentru a evoca bucurie, a stârni creativitatea și a îmbrățișa individualitatea.

Violet este una dintre cele șapte culori pe care Isaac Newton a etichetat-o când a împărțit spectrul luminii vizibile în 1672. Un studiu european sugerează că violetul este asociat cel mai adesea cu extravaganța, individualismul, vanitatea și ambiguitatea.

Cu tonurile sale pastelate și neutre, Bora Purple întruchipează optimismul și un sentiment de calm. Vă va desfășura lumea cu puterea alegerii”. A declarat Sonia Chang, VP Global Brand Marketing Group, MX Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Fie că ești o vedetă K-pop sau un iubitor de violet de o viață, Galaxy S22 Bora Purple este pentru tine. Suntem încântați să vă prezentăm Bora Purple, mai întâi pentru Samsung Galaxy S22, dar și pentru noile dispozitive Galaxy interesante mai târziu în acest an”.

Deci, după lansarea lui Galaxy S22 Bora Purple, în acest an vom mai primi și alte telefoane în această culoare. Dacă vor fi ediții speciale în colaborare cu foști și actuali parteneri Samsung, încă nu știm. Ne gândim la formația K-pop BTS. Aceasta a lansat în colaborare cu Samsung modelul Galaxy S20+ BTS Edition cu un success enorm pe toate piețele.