Huse și accesorii Samsung pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4

1013
Huse si accesorii Samsung pentru Galaxy Z Fold 4 si Galaxy Z Flip 4
Sursa foto : tomsguide.com

Știm deja foarte multe despre Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 înainte de lansarea așteptată luna aceasta. Acum avem și ceva nou, este vorba despre ce accesorii ar putea fi disponibile pentru ele. Ambele telefoane sunt încă destul de scumpe iar protejarea lor cu o husă se impune după ce cheltuiți destui bani.

Site-ul TomsGuide, a descoperit un lot de huse și protectoare de ecran fabricate de Samsung pentru viitoarele dispozitive pliabile. Accesoriile pentru telefoane au apărut pe site-ul german al retailerului european Galaxus, împreună cu prețurile lor în euro. Și, deși nu putem confirma că aceste imagini sunt autentice, cu siguranță par oficiale. Cel mai probabil, Galaxus a postat accidental aceste pagini live înainte de evenimentul Samsung Unpacked din 10 august.

Accesorii pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4

Cea mai interesantă este o nouă husă cu suport pentru Galaxy Z Fold 4. Această husă subțire costă 43 de euro (~44$ / 36£). Din câte vedem pare să vă permită să susțineți un Galaxy Z Fold 4 deschis utilizând o husă din două părți, similar cu husa din piele Flip Stand pe care Samsung o vinde pentru Galaxy Z Fold 3. Există, de asemenea, o bară de protecție subțire în jurul marginii restului telefonului, deși nu pare că ar oferi prea multă protecție dacă ar cădea.

Sursă foto: Tomsguide

Între timp, Galaxy Z Flip 4 pare să primească o husă foarte asemănătoare cu Galaxy Z Flip 3. Aceasta este din piele și costă pe site-ul Galaxus 72 de euro (~73 USD / 60 GBP). Husa este de culoarea liliac și roz. Tot pe site-ul german vedem și o husă transparentă cu inel, care costă 28 de euro (~28$ / 23£ – lire sterline).

Lira sterlină (simbol GPB sau £) este cea mai veche monedă din lume aflată încă în circulație. Este a patra monedă cea mai tranzacționată ca volum pe piața valutară mondială după dolarul american ($), euro (€) și yenul japonez (¥).

După cum reiese din imaginile de mai sus și din ce știm până acum, nu există modificări majore de design la Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Dar ne așteptăm în continuare la o surpriză din partea Samsung. Ambele telefoane vor primi procesorul Snapdragon 8+ Gen 1. În ceea ce privește prețul, cel mai recen zvon spune că Galaxy Z Fold 4 va costa la fel ca Z Fold 3, în timp ce Z Flip 4 va fi puțin mai scump decât Z Flip 3.

Probabil că vom afla dacă unele sau toate zvonurile sunt adevărate la evenimentul Galaxy Unpacked de săptămâna viitoare. Tot la acest eveniment vom vedea și seria Galaxy Watch 5 și căștile wireless Samsung Galaxy Buds Pro 2.