A apărut prețul pentru Samsung Galaxy Buds 2 Pro

290
Samsung Galaxy Buds 2 Pro
Sursa foto: gsmarena.com

Se așteaptă ca Samsung să lanseze setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro / Galaxy Buds Pro 2 pe 10 august. Tot atunci vor fi lansate la Galaxy Unpacked și Samsung Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 și ceasurile inteligente Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Noile căști TWS Pro vor fi succesoare ale modelului original Samsung Galaxy Buds Pro lansat în ianuarie 2021.

De puțin timp am aflat prețurile pentru cele două pliabile Samsung, dar și pentru seria Galaxy Watch 5. Acum, un nou zvon, via GSMArena, dezvăluie prețul viitoarelor căști Samsung Galaxy Buds 2 Pro pe piața din SUA. Conform sursei, noul set Samsung va costa 229,99 de dolari, adică cu 30 USD mai mult decât Galaxy Buds Pro vândut cu amănuntul atunci când a devenit disponibil.

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 Pro vor fi disponibile și în Bora Purple

Dacă această creștere de preț este așteptată în SUA, atunci ne așteptăm la o creștere similară și pe alte piețe. Vă reamintim că Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 și seria Galaxy Watch 5 vor fi ele mai scumpe față de modelele anterioare. Este o consecință a situației economice actuale, generată de invazia Rusiei în Ucraina.

Din informații anterioare știm că noile căști Samsung vor avea suport pentru audio pe 24 de biți. Au fost zvonuri și despre culorile în care va fi lansat setul wireless Samsung. Este vorba despre trei versiuni de culoare: White, Graphite și Bora Purple. Cele trei versiuni de culoare se vor regăsi și în carcasele de încărcare, atât în interior, cât și în exterior. Aceste culori vor fi disponibile și pentru telefonul pliabil cu clapetă Galaxy Z Flip 4. Samsung Galaxy Buds Pro a fost disponibile inițial în culorile Phantom Violet, Phantom Black și Phantom Silver. Ulterior au primit mai multe culori, inclusive o ediție specială Adidas.

Adidas este al doilea producător mondial de articole sportive. A fost fondat în 1924 în Germania. În 1952 Adidas a achiziționat logo-ul cu 3 dungi de la compania finlandeză Karhu Sports, pentru două sticle de whisky și echivalentul azi a 1.600€.

Nu sunt foarte multe informații despre viitoarele căști Samsung. Am văzut deja primele fotografii cu Galaxy Buds 2 Pro și designul seamănă în mare măsură cu Galaxy Buds Pro. Ca specificații așteptăm o certificare IPX7, anularea activă a zgomotului (ANC), un mod ambiental și calitate mai bună pentru apelurile vocale.