11 produse Samsung premiate cu „Green Product of the Year” în Coreea

215
Green Product of the Year
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Mai multe televizoare, aparate electrocasnice și dispozitive medicale Samsung au fost premiate cu „Produsul verde al anului Korea 2022”. Această manifestare a fost găzduită de grupul civic non-profit Green Purchasing Network. În special televizorul Neo QLED TV, Samsung The Freestyle, Bespoke Refrigerator 4-Door, și ecograful Samsung Ultrasound System V7 au primit pentru prima data premiul „Produsul verde al anului – Green Product of the Year”. Sistemul de imagistică cu ultrasunete „V7” este primul produs verde care a fost premiat ca dispozitiv medical.

Produsul verde al anului – Green Product of the Year din Coreea de Sud este la a șasea ediție. Produsul verde al anului evaluează atât proprietățile de mediu, cât și proprietățile comerciale ale produsului pentru a determina produsul final candidat. Apoi, după prezentarea produselor candidate și întâlniri de masă rotundă, 24 de grupuri de mediu și 200 de consumatori din 15 regiuni din Coreea de Sud au participat și au selectat în final 51 de produse.

Green Product of the Year Coreea 2022 – 11 produse Samsung premiate

„Green Product of the Year” este un eveniment care selectează și premiază produse cu efecte de îmbunătățire a mediului și proprietăți comerciale prin evaluarea și votul nu numai a experților, ci și al consumatorilor. Iată câteva dintre produsele Samsung premiate:

  • Ecograful Samsung Ultrasound System V7
  • Proiectorul Samsung The Freestyle
  • Televizorul Neo QLED 8K
  • Monitorul de înaltă rezoluție Samsung Viewfinity S8
  • Frigiderul la comandă cu 4 uși Bespoke
  • Mașina de spălat Bespoke Grande AI
  • Aparatul de aer condiționat fără vânt Bespoke

Ecograful Ultrasound System V7 este un produs cu structură multi-articulară cu greutate de 100 kg. În trecut, materialul de amortizare din plastic spumat era folosit în principal pentru a minimiza impactul în timpul distribuției. Acum „V7” a fost schimbat și aplicat un material de amortizare din hârtie și lemn. În plus, plastic reciclat a fost aplicat pe părțile conductelor din partea de jos a produsului, iar manualul produsului a fost schimbat cu un manual electronic.

Proiectorul The Freestyle a primit „Premiul de popularitate de la consumatori” la Green Product of the Year. Proiectorul fost proiectat cu accent pe greutatea redusă și portabilitate. În special, prin aranjarea eficientă a circuitelor, componentelor optice, ventilatoarelor și difuzoarelor are o greutate de 0,8 kg.

Televizorul Samsung Neo QLED 8K folosește plastic reciclat pentru capacul din spate și carcasa telecomenzii. Are și o certificare de CO2 de reducere a amprentei de carbon de la British Carbon Trust.

Monitorul de înaltă rezoluție Viewfinity S8 folosește materiale reciclate din deșeuri marine și din PET-uri la capacul din spate și plastic reciclat pentru piesele suportului.

Samsung Electronics revizuiește și îmbunătățește permanent diferite aspecte de mediu ale produselor sale. Este vorba despre, eficiența energetică, circulația resurselor și reducerea pericolelor din etapa de proiectare a produsului”. A declarat Kim Hyung-nam, vicepreședinte al Samsung Electronics Global CS Center, potrivit SamsungNewsroom.