Cum să profitați la maximum de Galaxy Z Flip 4 în orice unghi

662
Cum sa profitati la maximum de Galaxy Z Flip 4 in orice unghi
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Nevoile, stilurile și preferințele personale evoluează constant în lumea modernă de astăzi. Ca atare, clienții merită dispozitive care pot merge cu fluxul: experiențe mobile inteligente care sunt la fel de diverse și adaptabile ca utilizatorii înșiși. Noul Galaxy Z Flip 4 este exact acest tip de dispozitiv. Este reglat fin pentru a exprima stilul utilizatorului prin design, caracteristici și chiar unghiuri. Echipat cu un factor de formă iconic care poate fi poziționat la diferite grade pentru a debloca o mulțime de funcții inovatoare, acesta este un smartphone conceput pentru a oferi cea mai personalizată experiență.

Mai jos vă prezentăm un ghid pentru utilizatori, via Samsung Newsroom, defalcând fiecare unghi pentru a prezenta modul în care factorul de formă unic al Galaxy Z Flip 4 oferă experiențe personalizate pentru utilizator, în interior și în exterior.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

La unghi 0: Deblocați întregul potențial al ecranului exterior de pe Galaxy Z Flip 4

Galaxy Z Flip 4 oferă o experiență completă de smartphone care se pliază la jumătate din dimensiune pentru o capacitate de buzunar compactă. Chiar și atunci când este pliat, se potrivește fără probleme în buzunarele utilizatorilor. În plus, multe dintre funcțiile sale diverse sunt chiar optimizate pentru a fi utilizate fără a-l deschide. De exemplu, cu setarea rapidă, puteți activa și dezactiva modul avion sau lanterna și puteți regla cu ușurință luminozitatea ecranului. Răspundeți cu ușurință la mesaje, efectuați un apel sau accesați portofelul dvs. Samsung. Această funcție este disponibilă numai în anumite țări. Toate aceste lucruri le puteți face de pe ecranul exterior de 1,9 inch (4,83 cm) al lui Flip 4. Puteți chiar să alegeți widget-urile pe care doriți să le utilizați pe ecranul exterior, făcând Flip-ul mai convenabil și accesibil.

Prin simpla apăsare a butonului lateral de două ori, puteți activa Quick Shot. Această caracteristică permite utilizatorilor să facă selfie-uri de înaltă rezoluție utilizând camera principală a lui Flip 4 chiar de pe ecranul exterior. Cu Quick Shot îmbunătățit, care acceptă acum o previzualizare pe ecranul exterior care reflectă raportul real al fotografiei, precum și modul Portret, puteți face fotografii de cea mai bună calitate oricând și oriunde vă aflați. Puteți chiar să utilizați telefonul închis ca o oglindă pentru a vă verifica rapid aspectul înainte de a pleca.

La unghi de 75°: creează-ți propria experiență de ședință foto cu FlexCam

Realizați fotografii și videoclipuri din diferite puncte de vedere cu unghiuri mai îndrăznețe decât oricând cu Galaxy Z Flip 4. Cu FlexCam, puteți folosi camerele telefonului pliat în diferite unghiuri, deschizând o gamă largă de perspective noi niciodată posibile până acum pe smartphone-urile convenționale. Mai mult FlexCam vă oferă mai mult control ca niciodată asupra selfie-urilor.

Camerele principale de înaltă rezoluție și previzualizările fotografiilor de pe ecranul extern fac mai mult decât să permită selfie-uri grozave. Aceste caracteristici pot funcționa împreună cu spectrul larg de unghiuri al lui Samsung Galaxy Z Flip 4 pentru a oferi fotografii dinamice, pe întregul corp, transformând smartphone-ul într-un trepied reglabil care se potrivește chiar în buzunar. Preluați controlul total asupra imaginii dvs. și obțineți unghiuri elegante, măgulitoare, fără a fi nevoie să transportați accesorii sau să cereți altora să facă fotografii pentru dvs. Puteți chiar să înclinați pe Z Flip 4 la 75° și să-l așezați pe sol pentru fotografii îndrăznețe, stilistice, care pot sta și pe coperta unei reviste de modă.

Ieși cu prietenii și vrei să faci o fotografie de grup? Cu Galaxy Z Flip 4, nimeni nu trebuie lăsat afară. Doar plasați dispozitivul în unghiul dorit pe o suprafață din apropiere și puneți-vă în poziție. FlexCam vă permite să declanșați camera ținând palma ridicată, totul fără a fi nevoie să apăsați un buton de pe cameră. Sunetul declanșatorului vă informează că fotografia dvs. a fost realizată cu succes. Scoateți din ecuație cronometrele camerei și rugăciunile aleatorii către străini pentru fotografii de grup naturale, fără bătăi de cap.

La unghi de 90 de grade: caracteristici ale camerei care stimulează crearea de conținut

Astăzi, mai mulți utilizatori ca niciodată creează și se bucură de conținut video scurt pe Instagram Reels și YouTube Shorts. Samsung Galaxy Z Flip 4 este însoțitorul perfect pentru acesta. Conceput ținând cont de preferințele Millennials și Generației Z, Flip 4 vă permite să creați în mod convenabil conținut online. De exemplu, puteți să faceți un vlog folosind înregistrarea video de înaltă calitate în modul Quick Shot. Apoi puteți să comutați fără probleme la modul Flex pentru a continua înregistrarea cu mâinile libere  –  totul fără a opri vreodată videoclipul.

Pentru fotografiile de mână, Galaxy Z Flip 4 poate fi ținut ca o cameră video. În curând, utilizatorii pot încerca, de asemenea, fotografii cu ochi de pasăre ținând în sus smartphone-ul în timp ce este pliat la 90°.

Samsung Galaxy Z Flip 4 este perfect pentru a surprinde scene de noapte când ieșiți la o plimbare de seară. Smartphone-ul este echipat cu un senzor de imagine cu 65% mai strălucitor decât generația anterioară, permițând fotografii de noapte de înaltă calitate, chiar și atunci când cerul este negru. Modul Nightography este optimizat pentru utilizarea aparatului foto în aceste condiții și minimizează efectul de neclaritate, care este folosit pentru a face fotografia de noapte mai greu de realizat. Acum puteți obține fotografii luminoase și clare, cu mai puțin zgomot de imagine.

La unghi de 115°: împărțiți spațiul pe ecran pentru multitasking cu Galaxy Z Flip 4

Pentru acest lucru trebuie să activați funcția Flex Mode din Setări / Labs. Cu a patra generație, seria Z Flip și-a dus modul Flex la următorul nivel, cu funcții îmbunătățite. Z Flip 4 adaugă un touchpad în modul Flex care vă permite să controlați cursorul mouse-ului pentru întreruperea, derularea înapoi sau redarea videoclipurilor fără a ridica dispozitivul.

Multitasking-ul este, de asemenea, mai intuitiv și mai ușor de activat, datorită noilor gesturi de glisare. Pur și simplu glisați în sus pe ecran cu două degete pentru a vă împărți ecranul în jumătate. În același timp puteți glisa spre mijloc din cele două colțuri de sus pentru a comuta instantaneu aplicațiile pe ecran complet la ferestre pop-up. Cu ferestre multiple, puteți viziona un film pe ecranul de sus în timp ce luați note pe ecranul de jos. Mai mult, în acest timp puteți discuta cu prietenii pe un fir de mesaje și vă planificați traseul pentru a-i întâlni.

La unghi de 180 de grade: instrumentul suprem de auto-exprimare

Smartphone-urile noastre pot juca un rol important în exprimarea individualității noastre. Iar Samsung Galaxy Z Flip 4 nu face excepție. Vă puteți completa stilul cu un design premium în culori vechi, inclusiv Bora Purple, Graphite, Pink Gold și Blue. Cu balamaua mai subțire, marginile rafinate, sticlă contrastantă din spate și rame metalice lucioase, noul design este cel mai rafinat de până acum.

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition oferă, de asemenea, o experiență exclusivă de personalizare a dispozitivului. Cu opțiuni de culoare extinse, inclusiv cadru auriu, argintiu și negru și opțiuni de culoare față și spate, cum ar fi Galben, Alb, Bleumarin, Kaki și Roșu, utilizatorii pot alege dintre 75 de combinații diferite pentru o schemă de culori perfect adaptată stilurilor lor. Numărul de culori disponibile pentru combinație diferă în funcție de țară.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Ecranul exterior este punctul focal al suprafeței lui Z Flip 4. Este partea telefonului care primește cea mai mare expunere și acționează ca o fereastră către personalitatea utilizatorului său. De exemplu, opțiunile complete de personalizare a afișajului includ posibilitatea de a schimba fundalurile în diferite formate. Este vorba despre imagini, GIF-uri și acum chiar videoclipuri pe ecranul exterior. Puteți profita de diferitele caracteristici creative ale camerei Flip-ului pentru a crea fundalul perfect pentru ecranul exterior, apoi adăugați stilul de ceas la alegere din lista extinsă de modele de ceas pentru a completa imaginea.

Din momentul în care deschizi Galaxy Z Flip4, o nouă experiență în tehnologia mobilă se desfășoară chiar în fața ta. De la 0 la 180°, este un dispozitiv panoramic pentru a se potrivi perfect cu stilul tău unic de viață.