Cum să utilizați Camera Controller pe un Galaxy Watch

446
Camera Controller pe un Galaxy Watch
Sursa foto: pocket-lint.com

Unul dintre lucrurile grozave la ceasurile inteligente legate de un ecosistem este că vă permite să controlați o parte din funcționalitatea smartphone-ului conectat – sau a altor dispozitive – de la încheietura mâinii. Acest lucru este valabil și pentru ceasurile Galaxy Watch 6 atunci când sunt asociate și conectate cu un telefon Samsung. Cu Samsung Galaxy Watch 6 și modelele Galaxy Watch mai vechi, puteți folosi Camera Controller pentru a face fotografii cu telefonul Samsung.

O caracteristică, în special, se adaugă metodelor existente de fotografiere cu mâinile libere – cum ar fi fotografierea automată când persoana zâmbește – permițându-vă să faceți o fotografie apăsând un buton de pe ceas. Se numește Camera Controller – Controler pentru cameră și este disponibil pe ceasurile recente, dar și pe unele mai vechi.

În acest ghid, via Pocket-lint, vă vom arăta cum să folosiți Camera Controller pe un ceas Galaxy Watch. Presupunem că aveți deja Galaxy Watch conectat și asociat cu un telefon Samsung compatibil. Pentru a-l folosi, trebuie să găsiți aplicația Camera Controller pe Galaxy Watch. Este preinstalată pe toate ceasurile Galaxy cu sistem de operare Wear OS. Deci, dacă aveți un Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic, un Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro sau un ceas din seria Galaxy Watch 4, puteți folosi Camera Controller pentru a face fotografii cu un smartwatch Samsung.

Cum să utilizați Camera Controller pe un Samsung Galaxy Watch

Aplicația Controler pentru cameră are o pictogramă rotundă roșie cu o pictogramă albă pentru cameră. Dacă nu este acolo, cauza ar fi pentru că nu aveți ceasul conectat la un smartphone Samsung compatibil. Dacă ați găsit pictograma, urmați pașii de mai jos:

  • Lansați aplicația Camera Controller pe un Galaxy Watch.
  • Atingeți Permite pentru a permite aplicației să găsească și să se conecteze la dispozitivele din apropiere.
  • Așteptați ca previzualizarea camerei să se încarce.
  • Înclinați camera și montați-o pentru a vă încadra subiectul sau pe tine.
  • Pentru a schimba camera utilizată – va trebui să utilizați aplicația de cameră a telefonului în mod normal.
  • Dacă sunteți mulțumit de fotografie, atingeți butonul alb de pe ceas pentru a effectual fotografia.

Dacă doriți să configurați telefonul pentru un selfie – puteți atinge pictograma temporizatorului din partea de sus a ecranului ceasului pentru a trece la o numărătoare inversă de trei secunde. Această funcționalitate ar putea fi activată deja când încărcați aplicația pentru prima dată. Dacă este, veți vedea o pictogramă de ceas galben cu un „3” pe ea. Pentru a filma, atingeți pictograma camerei video din dreapta butonului declanșator, iar când sunteți gata să înregistrați, atingeți pictograma roșie din mijlocul ecranului.

Cu ce ​​telefoane este compatibilă aplicația Camera Controller? De la lansarea sa în Galaxy Store pentru modelele mai vechi, Camera Controller a funcționat doar cu modelele emblematice Samsung premium. Acestea sunt telefoanele din seria Galaxy S (începând cu seria Galaxy S10), seria Galaxy Note (începând cu Galaxy Note 9), plus orice Galaxy Z Fold sau Galaxy Z Flip de la prima generație până la cele mai noi Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5.