Acasă Cum sa... Cum să utilizați Period Tracker pe Galaxy Watch 3, Watch Active &...

Cum să utilizați Period Tracker pe Galaxy Watch 3, Watch Active & Active 2

Period Tracker ar fi trebuit să fie realizată de Samsung sau Apple, înainte de Apple Watch Series 5, respectiv Galaxy Watch Active 2. Este o funcție foarte importantă de sănătate pentru femei. Atât Apple, cât și Samsung sunt branduri mari în industria smartwatch-urilor și există milioane de fete care le poartă.

Ambele companii au început să producă dispozitive wearables încă din 2014, dar au uitat să furnizeze un instrument de bază pentru femei. Ceasurile inteligente vă măsoară frecvența cardiacă, somnul, înotul, stresul, oxigenul în sânge, VO2 Max, detectarea căderilor sau ECG, dar nu au avut până acum Period Tracker – ciclul menstrual. Acest lucru s-a schimbat după ce Apple a lansat Seria 5 și Samsung și-a modernizat recent aplicația de sănătate.

Instrumentele de sănătate pentru femei vor ajuta toate femeile în multe feluri, conform Tizen Help. Acestea vor fi anunțate în fiecare lună când va începe perioada ovulației. Period Tracker vă permite să urmăriți durata ciclului menstrual și vă ajută să înțelegeți neregulile care pot apărea. Este util să înțelegem cum funcționează ovulația împreună cu schimbările de dispoziție și schimbările hormonale. În general, este esențial să fie pe Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2, pentru a avea grijă de sănătatea femeilor care le utilizează.

Period Tracker pe Galaxy Watch & Watch 3, Watch Active & Active 2

Iată cum să utilizați funcția de urmărire periodică sau funcția ciclului menstrual pe Galaxy Watch & Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active & Active 2. Pentru a utiliza Period Tracker pe smartwatch-urile de mai sus trebuie să urmați câțiva pași.

1. Deschideți aplicația Samsung Health pe smartwatch. Aplicația de sănătate Samsung Health este preinstalată pe toate ceasurile inteligente Galaxy. Dacă ați șters-o, descărcați-o din Play Store sau Galaxy Store. Odată instalată, deschideți aplicația pe ceas.

2. Derulați în jos până vedeți Women Health – Sănătatea Femeilor. În aplicația Sănătate, veți vedea o mulțime de opțiuni precum urmărirea somnului, antrenamente diferite, ritm cardiac, stres și respirație, apă și multe alte funcții. Este acolo și o caracteristică Sănătatea femeilor, deschide-o!

3. Introduceți perioada. În funcția Sănătatea femeilor, veți vedea opțiunea Enter Period. Atingeți-o și indicați data când va începe perioada menstruației, astfel încât să puteți salva toate detaliile și istoricul.

4. Pe ecranul următor introduceți data de început. După cum am spus, introduceți o dată de început, deci la data exactă, Galaxy Watch 3 vă va anunța cu privire la data exactă.

5. Apoi faceți clic pe Salvare. Faceți clic pe Salvare, astfel încât să nu mai trebuie să introduceți datele în viitor și în fiecare lună ceasul va avea grijă de sănătatea dvs.

Add Log și Flow Level la Period Tracker

6. Acum, pe același ecran atingeți Add Log – Adăugare Jurnal. Pe același ecran al Enter Period, mai jos veți vedea opțiunea Adăugare Jurnal. Este util să vă înregistrați simptomele și stările de spirit. Deschide-l și acolo vei vedea câteva file importante pe care trebuie să le completezi.

7. Trimiteți Flow Level – Nivelul de debit. În această secțiune, puteți alege nivelul de flux și setați-l ca Light, Medium & Heavy și îl puteți salva. Pe același ecran, veți vedea alte file.

  • În prima opțiune Simptomele, și puteți alege crampe, oboseală, balonare, dureri de spate, apetit crescut, acnee, dureri de sâni, dureri de cap sau constipație.
  • A doua opțiune este Moods – Stare sufletească unde aveți obosit, stresat, fericit, calm, emoțional, iritabil, plin de spirit, neliniștit, îndrăgostit și neutru.

Suntem siguri că va fi o funcție foarte apreciată de cititoarele noastre. Vă reamintim că este disponibilă pe Samsung Galaxy Watch, Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2.

Stiri

Samsung JetBot 90 AI+ reinventează modul cum se face curățenie

La CES 2021 Samsung a prezentat și aspiratorul robot Samsung JetBot 90 AI+, printre alte dispozitive care îmbunătățesc viața utilizatorilor. Compania a...

Galaxy Z Fold 3 posibil cu scaner de amprentă in-display

Știm că Samsung lucrează la un scaner de amprente sub afișaj pentru smartphone-urile sale pliabile. Au fost tot mai multe știri despre...

Galaxy Tab Active 3, tableta robustă Samsung lansată în Canada

Samsung a lansat ieri în Canada noua sa tabletă robustă Galaxy Tab Active 3. Tableta a fost proiectată pentru a satisface rigoarea...

Actualizare pentru a remedia problema ecranului tactil la Galaxy S20 FE

Samsung a luat foarte în serios problema cu ecranul tactil de pe Galaxy S20 FE. Acesta este motivul pentru care se lansează...

Samsung Electronics asaltat de comenzi pentru cipuri mobile

Lipsa la nivel global a semiconductorilor a început în sectorul auto, iar acum se extinde la industria tehnologiei informației (IT). Experții din...

Actualizări la seria Samsung Galaxy S21: cât de des și cât timp?

Pe ce politică de actualizare te poți baza dacă cumperi acum Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ sau Galaxy S21 Ultra? Cât timp...

Samsung S Pen Pro va fi lansat pentru Galaxy S21 Ultra în acest an

Samsung a lansat recent, în cadrul seriei Galaxy S21, modelul Galaxy S21 Ultra cu suport pentru S Pen. Dar acest model Samsung...