Acasă Cum sa... Cum să folosiți detectarea căderilor pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Cum să folosiți detectarea căderilor pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Începând cu Apple Watch Series 4, este posibil să fi auzit multe povești care au salvat persoanele care au folosit funcția Detectarea căderilor. Funcția face acum parte din ceasurile Samsung Galaxy Watch. Funcția de detectare a căderii folosește practic un senzor pentru a detecta orice cădere a persoanei care poartă un smartwatch Samsung Galaxy Watch. În acest articol, via TizenHelp, vă învățăm cum să folosiți funcția detectarea căderilor pe seria Galaxy Watch 4.

Seria Galaxy Watch 4 – Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Galaxy Watch 4 Classic – au un senzor pentru detectarea căderilor. Acesta trimite automat mesaje sau apeluri de asistență la numerele SOS stabilite dinainte, dacă utilizatorii nu răspund în decurs de 60 de secunde de la cădere. Când detectează o căderea puternică, ceasul va vibra, va emite bip-uri sau sunet timp de 60 de secunde. Semnalul trebuie oprit sau ceasul va trimite SOS pentru ajutor.

Funcția de detectare a căderii este utilă pentru amatorii de aventuri, alpinism, ciclism, drumeții sau alte activități în aer liber. Funcția este foarte utilă și în cazul persoanelor în vârstă care stau singure acasă și din varii motive cad și nu este nimeni în jur. Smartwatch-ul va trimite trimite mesaje sau apeluri și atunci când dispozitivul purtabil detectează căderi puternice.

Cu semnalul GPS și contactele de urgență, devine ușor pentru cei dragi să vă afle locația exactă și ce s-a întâmplat cu dvs. Watch Series 7 a adăugat această funcție și la activitatea de ciclism care lipsește pe Galaxy Watch 4 sau Watch 4 Classic.

Cum să activați detectarea căderilor pe seria Samsung Galaxy Watch 4

Pentru a activa funcția de detectare a căderiilor pe noile smartwatch-uri Samsung parcurgeți acești pași:

1. Deschideți aplicația Galaxy Wearable. Este o aplicație de asociere pentru ceasul dvs. cu smartphone-ul, așa că deschideți-o!

2. Accesați Setări de pe ceas. Acum, pentru a deschide Setări, aveți două opțiuni. Puteți accesa Setări pe smartphone-ul dvs. prin aplicația Galaxy Wearable sau puteți accesa Setări pe ceasul în sine.

3. Alegeți funcții avansate. În numeroasele setări, veți găsi Funcții avansate sub Opțiuni de afișare. A fost numit așa pentru că include câteva funcții esențiale care necesită tehnologie avansată, cum ar fi senzori și gesturi.

4. SOS. Fără informații suplimentare, există o opțiune SOS în Funcții avansate. Este caracteristica care trimite apeluri de urgență sau alerte. Are două opțiuni – Când tasta Acasă este apăsată de trei ori și când este detectată o cădere puternică. Prima opțiune este pentru apeluri rapide către cel apropiat atunci când apăsați manual de trei ori butonul de pornire. Iar a doua este automată și trimite alerte dacă ți se întâmplă ceva.

Recent a fost adăugată și opțiunea de sensibilitate ridicată pentru căderi

5. Alegeți a doua opțiune. Opțiunea „Când s-a detectat o cădere puternică” este ceea ce cauți. Activați butonul de comutare și acceptați termenii.

6. Adăugați contacte de urgență. În pasul următor (numai la telefon), trebuie să adăugați persoanele de contact pentru urgențe pe care doriți să le contactați în momentul critic. Selectați numerele membrilor familiei, prietenilor apropiați sau medicului personal. De asemenea, puteți crea contacte noi pentru a le adăuga la listă, cum ar fi cea mai apropiată secție de poliție sau ambulanță etc. Puteți adăuga până la patru numere la listă.

7. Efectuați un apel SOS către. În cele din urmă, puteți alege un număr către care se va genera apelul automat. Pentru celelalte numere salvate, vor fi trimise mesaje.

8. Opțiune de înaltă sensibilitate. Aceasta a fost adăugată recent pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic cu o actualizare de firmware. Sensibilitatea ridicată este o opțiune bună pentru a obține o funcție avansată pentru a detecta mai multe căderi. Cu seria Watch 4 puteți regla sensibilitatea astfel încât să poată detecta o cădere chiar și atunci când stați nemișcat acasă și cădeți de pe scaun sau fotoliu! Cu toate acestea, această opțiune trebuie activată separat.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...