Acasă Cum sa... Cum să utilizați lumina de notificare inteligentă pe telefoanele Galaxy

Cum să utilizați lumina de notificare inteligentă pe telefoanele Galaxy

Când a fost lansată seria Samsung Galaxy S10 a avut margini foarte subțiri în jurul ecranului Infinity-O. Noul ecran Samsung a venit cu așa-numitul design „hole-in-active-area – gaură-în-zonă-activă” pentru camera frontală. Din păcate, asta a însemnat și faptul că lumina LED care ne aducea notificări vizuale despre starea de încărcare sau apelurile și mesajele ratate din Galaxy S9, a dispărut. Dar lumina de notificare inteligentă se poate folosi pe telefoanele Samsung Galaxy.

La seria Galaxy S10 a existat o animație luminoasă cu sunet în jurul camerei frontale la recunoașterea feței și altele. Dar aceasta nu servește în mod implicit pentru scopuri de notificare.

În cele din urmă, Samsung și-a actualizat aplicația Good Lock cu pluginul EdgeLighting+. Prin aceasta se pot lua soluții terță parte, cum ar fi aplicațiile Holey Light sau ARC Lighting din Magazinul Play. Conform PhoneArena, aceste aplicații au proliferat ca o soluție stopgap pentru notificările vizuale. Vedeți pe I❤️Samsung ce înseamnă culorile de notificare pe smartphone-urile Samsung Galaxy.

Cum să utilizați lumina de notificare inteligentă pe telefoanele Galaxy

Totuși, începând cu modelele din seria Galaxy S20 și acum cele din seria S21, Samsung își duce soluția notificare numită Edge Lighting, la un nivel complet nou, care nu necesită alte opțiuni de la terți.

Iată cum să porniți și să setați lumina de notificare inteligentă pe Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra:

  • Din Setări (pictograma aplicației sau roata dințată în bara de notificări), atingeți Notificări ˃> Setări scurte pop-up ˃> Iluminare margine.
  • Atingeți Stil de iluminare pentru a personaliza culoarea, efectele, lățimea, transparența și durata iluminării Edge.
  • Atingeți Culoare după cuvânt cheie pentru a configura un efect de luminare inteligentă declanșat de textul specific din titlurile și corpul notificărilor.
  • Atingeți Afișați iluminarea Edge pentru a alege dacă înlocuiește ferestrele de notificare atunci când ecranul este pornit / oprit / ambele.
  • Atingeți Alegeți aplicații pentru a alege acele aplicații care pot activa iluminarea Edge atunci când se primește o notificare.
  • Activați Afișare chiar și atunci când ecranul este dezactivat.
  • Atingeți Terminat când ați terminat.

Poate apărea acum o lumină roșie de notificare inteligentă în jurul găurii lui Galaxy S20 la un anumit cuvânt. De exemplu când apare cuvântul „coronavirus” menționat în alertele Facebook Messenger, WhatsApp sau Gmail. Este o caracteristică destul de interesantă dar sperăm că va dispărea odată cu acest coronavirus.

În ceea ce privește iluminarea apelurilor personalizate, iată ce spune Samsung. Când smartphone-ul este cu ecranul în jos, funcția de iluminare pentru notificări luminează marginea ecranului când primiți apeluri sau notificări. Puteți codifica până la cinci contacte care vor apărea în culorile respective atunci când vor apela. Toate toate celelalte apeluri sau notificări vor fi afișate în lumină puternică neutră.

Stiri

Diamond OLED, un nou tip de ecran brevetat de Samsung

Samsung produce un număr mare de produse electronice, de la smartphone-uri și articole portabile la televizoare și monitoare. Ecranele acestor produse sunt...

Tot ce știm despre viitorul smartwatch Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 3 este un smartwatch superb, unul de rang înalt printre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață. Nu...

Tot ce știm despre smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3

După introducerea seriei Galaxy S21 la jumătatea lunii ianuarie a acestui an, așteptăm acum succesorul Galaxy Z Flip. Acest smartphone cu clapetă...

Samsung își extinde programul de reciclare cu Galaxy Upcycling at Home

Samsung Electronics a anunțat extinderea programului său Galaxy Upcycling, prin Galaxy Upcycling at Home. Acum Samsung le permite utilizatorilor să-și transforme smartphone-urile...

Samsung TV Plus primește 166 de canale Rakuten TV în Europa

Rakuten TV și Samsung TV Plus își consolidează parteneriatul lansând peste 166 de canale pe 16 piețe din Europa. Prin acest lucru...

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....