Acasă Cum sa... Cum să utilizați lumina de notificare inteligentă pe telefoanele Galaxy

Cum să utilizați lumina de notificare inteligentă pe telefoanele Galaxy

Când a fost lansată seria Samsung Galaxy S10 a avut margini foarte subțiri în jurul ecranului Infinity-O. Noul ecran Samsung a venit cu așa-numitul design „hole-in-active-area – gaură-în-zonă-activă” pentru camera frontală. Din păcate, asta a însemnat și faptul că lumina LED care ne aducea notificări vizuale despre starea de încărcare sau apelurile și mesajele ratate din Galaxy S9, a dispărut. Dar lumina de notificare inteligentă se poate folosi pe telefoanele Samsung Galaxy.

La seria Galaxy S10 a existat o animație luminoasă cu sunet în jurul camerei frontale la recunoașterea feței și altele. Dar aceasta nu servește în mod implicit pentru scopuri de notificare.

În cele din urmă, Samsung și-a actualizat aplicația Good Lock cu pluginul EdgeLighting+. Prin aceasta se pot lua soluții terță parte, cum ar fi aplicațiile Holey Light sau ARC Lighting din Magazinul Play. Conform PhoneArena, aceste aplicații au proliferat ca o soluție stopgap pentru notificările vizuale. Vedeți pe I❤️Samsung ce înseamnă culorile de notificare pe smartphone-urile Samsung Galaxy.

Cum să utilizați lumina de notificare inteligentă pe telefoanele Galaxy

Totuși, începând cu modelele din seria Galaxy S20 și acum cele din seria S21, Samsung își duce soluția notificare numită Edge Lighting, la un nivel complet nou, care nu necesită alte opțiuni de la terți.

Iată cum să porniți și să setați lumina de notificare inteligentă pe Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra:

  • Din Setări (pictograma aplicației sau roata dințată în bara de notificări), atingeți Notificări ˃> Setări scurte pop-up ˃> Iluminare margine.
  • Atingeți Stil de iluminare pentru a personaliza culoarea, efectele, lățimea, transparența și durata iluminării Edge.
  • Atingeți Culoare după cuvânt cheie pentru a configura un efect de luminare inteligentă declanșat de textul specific din titlurile și corpul notificărilor.
  • Atingeți Afișați iluminarea Edge pentru a alege dacă înlocuiește ferestrele de notificare atunci când ecranul este pornit / oprit / ambele.
  • Atingeți Alegeți aplicații pentru a alege acele aplicații care pot activa iluminarea Edge atunci când se primește o notificare.
  • Activați Afișare chiar și atunci când ecranul este dezactivat.
  • Atingeți Terminat când ați terminat.

Poate apărea acum o lumină roșie de notificare inteligentă în jurul găurii lui Galaxy S20 la un anumit cuvânt. De exemplu când apare cuvântul „coronavirus” menționat în alertele Facebook Messenger, WhatsApp sau Gmail. Este o caracteristică destul de interesantă dar sperăm că va dispărea odată cu acest coronavirus.

În ceea ce privește iluminarea apelurilor personalizate, iată ce spune Samsung. Când smartphone-ul este cu ecranul în jos, funcția de iluminare pentru notificări luminează marginea ecranului când primiți apeluri sau notificări. Puteți codifica până la cinci contacte care vor apărea în culorile respective atunci când vor apela. Toate toate celelalte apeluri sau notificări vor fi afișate în lumină puternică neutră.

Stiri

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...