Samsung va lansa mai multe accesorii Galaxy cu teme olimpice

82
Accesorii Galaxy
Sursă foto: GSMArena

Pe 10 iulie Samsung va lansa la Galaxy Unpacked de la Paris telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, ceasurile Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch Ultra. Nu vor lipsi nici Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro, dar nici inelul inteligent Samsung Galaxy Ring. Dar până atunci Samsung a lansat un prim lot de accesorii Galaxy cu teme olimpice.

Samsung este un sponsor de lungă durată al Jocurilor Olimpice și lansează de obicei o serie de produse comemorative. Primul lot a fost lansat acum în Franța, gazda Jocurilor Olimpice de Vară 2024. Aceste accesorii Galaxy includ huse, șnururi, power bank-uri și multe altele. Caracteristica principală a acestor accesorii este tema olimpică, potrivit GSMArena.

Husele sunt decorate cu sigla Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 și câteva interpretări creative ale conceptului de Olimpiadă și întreceri sportive.

Sursă foto: NBC Universal

Era clar că Samsung nu putea rata ocazia, mai ales că este sponsor al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, de a lansa accesorii Galaxy în Franța. În același timp, ne așteptăm la Ediții Olimpice – Olimpic Edition pentru dispozitivele ce vor fi lansate în 10 iulie. De exemplu un Galaxy Z Fold 6 Olimpic Edition și un Galaxy Z Flip 6 Olimpic Edition. Nu este exclus nici un Galaxy Watch 7 sau Galaxy Watch Ultra în ediție olimpică, sau chiar la pachet cu Galaxy Bude 3 drapat cu motive olimpice.

Simbolul Jocurilor Olimpice sunt cele cinci inele înlănțuite în culorile albastru, galben, negru, verde și roșu, pe fundal alb. Baronul Pierre de Coubertin, părintele Jocurilor Olimpice moderne, a proiectat acest simbol în 1913.

Revenind la oile noastre, accesoriile Galaxy cu teme olimpice, husele sunt disponibile pentru peste 50 de modele de telefoane Samsung. Sunt incluse aici, printre altele:

Există și alte accesorii. De exemplu, există o husă impermeabilă care vă va proteja telefonul de ploaie, praf și multe altele. Poate doriți, de asemenea, un șnur care se poate atașa de husă sau de carcase. Și din moment ce s-ar putea să fii afară toată ziua, să faci în mod constant fotografii și videoclipuri și să le partajezi pe rețelele de socializare, s-ar putea să vrei o baterie externă pentru a-ți menține bateria încărcată.

Sursă foto: Samsung

Puteți găsi o listă extinsă de accesorii Galaxy cu teme olimpice Paris 2024 pe Samsung Franța. Se pare că aceste accesorii sunt disponibile deocamdată doar în Franța, dar ne așteptăm ca acestea să se extindă în alte regiuni pe măsură ce se apropie ziua deschiderii.