Accesorii TV Samsung pentru confort și stil la tine acasă

242
Accesorii TV Samsung pentru confort si stil la tine acasa
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Cele mai mici produse pot provoca cele mai mari schimbări în stilul nostru de viață. Actualizarea televizorului poate fi la fel de simplă ca și adăugarea unui accesoriu și chiar anumiți factori pot avea un impact foarte semnificativ asupra experienței dvs. de vizionare. Este vorba despre diferitele accesorii pentru televizoare și în primul rând despre accesorii TV Samsung.

Televizoarele sunt cele care ne aduc distracția la domiciliu. Toți avem câte un televizor în fiecare cameră iar folosirea unor accesorii pentru acestea adaugă mai mult farmec spațiului unde este amplasat televizorul. Printre aceste accesorii TV Samsung sunt suporți TV, ramele personalizate și, eventual o cameră pe televizor, printre altele, în funcție de decorul locuinței noastre.

Accesorii TV Samsung pentru a profita la maximum de televizor

Iată cele mai recente accesorii TV Samsung realizate de Samsung Electronics pentru a vă ajuta să profitați la maximum de experiența dvs. pe ecran.

Conținut orizontal sau vertical cu accesorii rotative. Urmărești un videoclip vertical conceput pentru mobil pe televizoare precum Neo QLED sau The Frame și ai benzi negre pe laterale? Cu suportul de perete rotativ și baza rotativă puteți vedea conținutul în forma sa originală. Acest suport este compatibil cu modelele Neo QLED 8K, Neo QLED 4K și The Frame. Disponibilitatea mărimii suportului variază în funcție de linia de produse

Doar apăsați butonul Multi-View de pe telecomandă timp de câteva secunde pentru a comuta automat ecranul de la modul peisaj la modul portret pentru o experiență de vizionare perfectă. De asemenea, puteți profita de funcțiile de oglindire și difuzare în modul portret.

Primele telecomenzi cu fir sau fără fir au fost dezvoltate pentru a controla vehicule fără pilot (în general torpile militare). Prima telecomandă pentru un televizor a fost dezvoltată de Zenith Radio Corporation în 1950.

Wallmount Slim permite ca ecranul să fie înclinat după cum doriți. Au trecut vremurile când un televizor era un dispozitiv fixat permanent pe perete sau pe o masă într-o singură orientare. Acum, cu Wallmount Slim, puteți înclina ecranul în sus, în jos, la stânga sau la dreapta. În acest fel puteți vizualiza conținut din orice postură sau unghi. În plus, suportul se potrivește perfect pe orice suprafață si permite lipirea televizorului de perete.

Samsung Studio Stand și rame personalizate

O notă de eleganță cu Samsung Studio Stand. Pentru acei utilizatori care s-au săturat să-și așeze televizorul în aceleași locuri, Samsung Studio Stand le permite să se joace cu toate ideile creative pe care le au pentru a-l pune în spațiile interioare într-un mod artistic și elegant. Ca o pânză frumoasă pe un șevalet, Studio Stand vă transformă televizorul într-o operă de artă portabilă, creând o ambianță de showroom oriunde v-ați afla. În plus, acest suport ajută la prevenirea dezordinii, ascunzând cablurile în interiorul unuia dintre picioare.

Samsung Studio Stand funcționează cu o mare varietate de televizoare Samsung și este proiectat special pentru seriile Neo QLED, QLED, Crystal UHD și The Frame.

O operă de artă cu rame personalizate. Cadrul (The Frame) are diferite opțiuni de cadru pentru a-i oferi o notă de eleganță și pentru a vă face să aveți o piesă de artă pe perete. Alegeți dintre trei culori (alb, tec și maro) pentru un aspect curat, contemporan. Numărul și disponibilitatea mostrelor de culoare pot varia în funcție de țară sau regiune, potrivit SamsungNewsroom. În plus, suportul Wallmount Slim, inclus în cutie, minimizează spațiul dintre televizor și perete, astfel încât să se integreze perfect în orice cameră.

Daca nu vrei să instalezi televizorul pe perete, baza este o alta alternativa care se adaptează spațiului, ușor de instalat chiar și în spații înguste. Numărul și disponibilitatea mostrelor de culoare pot varia în funcție de țară sau regiune. În cele mai multe țări puteți să alegeți între trei culori (alb, tec și maro).

Camera Slim Fit printre aceste accesorii TV Samsung

Luați The Freestyle oriunde doriți. Samsung The Freestyle este un proiector cu un ecran de până la 100 inch (2,54 metri). Are un difuzor Bluetooth, un asistent vocal și o lumină ambientală. Samsung The Freestyle face totul. Puteți lua proiectorul oriunde doriți, datorită noii carcase elegante și compacte din cauciuc. Puneți capacul pe el și protejați-l de praf, zgârieturi și umezeală.

Dă o nouă viață apelurilor tale video. Cu noua cameră Slim Fit de la Samsung, utilizatorii se pot bucura de apelurile video cu prietenii și familia și mai mult, deoarece transmite până la 30 de cadre pe secundă în 1080p, oferind o imagine realistă fără întârzieri. În plus, datorită designului său elegant și minimalist, completează perfect designul televizoarelor Samsung și se atașează magnetic de acestea, chiar și atunci când este ferm atașat de perete. Poate fi folosit pe întreaga gamă QLED, The Frame și The Serif.