Urmează o actualizare mare pentru camere la seria Galaxy S22

364
Urmeaza o actualizare mare pentru camere la seria Galaxy S22
Sursa foto: sammobile.com

Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra sunt printre cele mai bune telefoane în materie de camere de pe piață. Dar, chiar și așa, utilizatorii au pretenții și mai mari de la Samsung și, încă nu sunt complet mulțumiți de aceste camere. În special, utilizatorii se așteptau ca telefoanele lor să funcționeze și mai bine în ceea ce privește HDR, zgomotul în videoclipuri cu lumină scăzută și captarea imaginilor subiecților în mișcare. Și, compania pare să-i fi ascultat. Seria Galaxy S22 primește o actualizare mare pentru camere.

Samsung a anunțat că va lansa în curând o actualizare software pentru seria Galaxy S22 pentru a îmbunătăți performanța camerelor. Odată cu noua actualizare, telefoanele pot captura videoclipuri hyperlapse folosind teleobiectivul 3x. Firma sud-coreeană a mai spus că modul Astro Hyperlapse este în dezvoltare, iar Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra vor primi în curând această funcție. Cât de curând, poate fi peste o zi sau peste câteva zile. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între cele trei modele din seria Galaxy S22!

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Galaxy S22 va primi mai multe delicatese pentru camere în scurt timp

Samsung îmbunătățește și funcția de scanare a codurilor QR. Odată cu actualizarea viitoare, compania mărește zona de scanare a codurilor QR și face procesul de scanare și mai rapid. Dacă telefoanele detectează mai întâi un document, un cod QR din interiorul acestuia nu poate fi scanat, iar firma sud-coreeană îl schimbă cu noua actualizare. Acum puteți atinge un cod QR în interiorul unui document și puteți forța aplicația pentru cameră să-l scaneze.

Aplicația de cameră stoc de pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra nu poate scana din nou un cod QR odată ce prima scanare este respinsă. Samsung remediază această eroare, iar viitoarea actualizare a camerei va permite unui utilizator să atingă codul QR pentru a-l scana din nou.

Codul QR este o gamă de standarde de codare cu formă de bare bidimensionale (cod matrice). Primul astfel de standard a fost creat în 1994 de către compania japoneză Denso Wave. QR este prescurtarea din engleză de la quick response („răspuns rapid”).

Stabilizare video îmbunătățită, performanță AI, HDR și Modul Noapte. Samsung îmbunătățește, de asemenea, performanța HDR și reproducerea culorilor în modul Fotografie. De asemenea, a optimizat utilizarea memoriei și performanța AI în modurile Foto, Noapte și Video. Compania susține că actualizarea viitoare va îmbunătăți, de asemenea, stabilizarea video și calitatea imaginii în videoclipuri.

Odată cu actualizarea din iunie 2022, Samsung a îmbunătățit claritatea naturală și contrastul camerei principale cu unghi larg. Aceste îmbunătățiri vin acum la camerele telefoto și ultra-wide de pe seria Galaxy S22. De asemenea, gigantul tech sud-coreean susține că îmbunătățește culorile și expunerea (zonelor întunecate) în Modul Noapte.

Compania a spus că lucrează deja la îmbunătățirea performanței camerei în condiții de lumină ultra-scăzută și că îmbunătățirea va fi lansată în curând pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra.