Actualizarea din octombrie pentru seria Galaxy Tab S7 și Galaxy S20 FE 4G

366
Actualizarea din octombrie pentru Galaxy Tab S7 si Galaxy S20 FE 4G
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Actualizarea din octombrie 2021 este continuată în ritm susținut de Samsung. A început cu telefoanele emblematice și apoi s-a extins la foarte multe modele, inclusiv mid-range, low-end, dar și la tablete. Dintre dispozitivele care primesc acum noua actualizare bifăm seria Galaxy Tab S7 și ambele variante de Galaxy S20 FE 4G.

Trebuie să facem un mic comentariu despre actualizarea din octombrie pentru seria Galaxy Tab S7. Oficial, tabletele de top Samsung primesc un nou patch de securitate în fiecare trimestru. Dar în 2021, Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ au primit deja opt actualizări până acum – inclusiv cea actuală. Este mai mult decât o actualizare la două luni și aproape una pe lună, în medie. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Galaxy Tab S7!

Seria Galaxy Tab S7 primește actualizarea din octombrie 2021

Versiunile de firmware T87*XXU2BUJ3 (Tab S7) și T97*XXU2BUJ3 (Tab S7+) ocupă un spațiu de memorie de 300MB. Aproximativ vorbind, noul software aduce două îmbunătățiri – una dintre care, desigur, este patch-ul din octombrie. Cealaltă este pentru „stabilitatea generală a dispozitivului”, conform GalaxyClub. Informațional-tehnic, această descriere lasă încă o dată de dorit. Dar, presupunem că Samsung îmbunătățește în culise unele lucruri de care nu este mulțumit sau posibil semnalate de unii utilizatori. Actualizarea din octombrie a fost lansată prin OTA pe toate modelele Tab S7 și Tab S7+, indiferent că sunt Wi-Fi sau 5G.

Samsung a lansat anterior actualizarea din octombrie pentru seria Galaxy S20 obișnuită și pentru S20 FE 5G. Singurele dispozitive din seria Galaxy S20 care nu au primit până acum un patch nou au fost ambele modele 4G ale telefonului Galaxy S20 FE. Totuși, și asta s-a schimbat acum. Pentru versiunea de dispozitiv cu procesor Exynos – SM-G780F – actualizarea este disponibilă cu versiunea de firmware G780FXXS7CUI5. Pentru varianta cu Snapdragon – cu numărul de model SM-G780G – este disponibilă versiunea de firmware G780GXXU3AUI3. Vedeți pe I❤️Samsung cum să aflați numărul de model al unui telefon Samsung Galaxy!

Snapdragon este numele unei flori, cunoscută sub numele de floare de dragon. În România este cunoscută ca gura leului, din cauza asemănării imaginare cu gura deschisă a unui leu. Aceste flori sunt specifice zonelor stâncoase.

Pentru SM-G780F, actualizarea nu aduce modificări concrete – va fi instalat doar patch-ul din octombrie. Actualizarea modelului SM-G780G vine cu unele modificări în plus față de cel mai recent patch de securitate. Cu toate acestea, încă nu știm exact care sunt aceste modificări și ce fac.

Actualizarea este acum disponibilă pentru toate versiunile de Galaxy S20 FE vândute în Europa. Puteți aștepta până când primiți o notificare sau puteți verifica prin Setări -> Actualizare software -> Actualizări software.