Actualizarea din iulie lansată pentru Galaxy M53 5G și Galaxy M62

216
Actualizarea din iulie lansata pentru Galaxy M53 si Galaxy M62
Sursa foto: sammobile.com

Samsung lucrează la evenimentul său Galaxy Unpacked din 10 august în care va dezvălui noi produse într-o varietate de segmente (pliabile și purtabile). Dar în acest timp compania nu slăbește deloc ritmul atunci când vine vorba de sprijinirea dispozitivelor existente. Actualizarea din iulie 2022 a fost lansată deja pentru o mulțime de dispozitive Galaxy, iar acum este lansată pentru Galaxy M52 5G și Galaxy M62 pe unele piețe.

Galaxy M53 5G și Galaxy M62 primesc o actualizare de software în țări precum Brazilia și Rusia. Noua versiune de firmware pentru Samsung Galaxy M53 5G este M536BXXU1AVG1 și are o mărime de 7,13GB. În același timp, numărul versiunii pentru Samsung Galaxy M62 este M625FXXU2BVG1. Momentan, lansarea acestor actualizări este limitată la câteva țări, dar ne așteptăm să se extindă la nivel global în perioada următoare.

Galaxy M53 5G și Galaxy M62 primesc actualizarea din iulie 2022

Actualizările pentru Samsung Galaxy M53 5G și Galaxy M62 vin cu corecția de securitate din iulie 2022. În funcție de versiunile de firmware, ar trebui să existe și alte modificări, dar nu știm care sunt acestea momentan. Actualizarea din iulie remediază mai mult de 60 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate, remediază erori generale și îmbunătățește stabilitatea și performanța.

Cu toate acestea, noua actualizare nu aduce nimic de care să te entuziasmezi. Cel mai probabil compania Samsung ține de lucrurile importante pentru actualizarea ambelor modele cu Android 13 și interfața Samsung One UI 4.1. Cele două telefoane sunt eligible pentru această actualizare, dar momentan nu știm data actualizării.

Litera „M” de la seria Galaxy M vine de la Magic, sunt modele cu performanțe bune la un preț atractiv. Galaxy M a fost o serie mai veche de telefoane Samsung. Din anul 2019 Samsung a relansat seria Galaxy M cu telefoane entry-level.

Dacă aveți un Galaxy M53 sau un Galaxy M62 trebuie să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă. În același timp puteți încerca să declanșați manual actualizarea din iulie pentru Galaxy M53 5G și Galaxy M62. Mergeți la Setări » Actualizare software și dacă cumva actualizarea este deja acolo, apăsați Descărcare și instalare. Vă sugerăm, ca de obicei, să efectuați descărcarea și instalarea printr-o rețea Wi-Fi din motive de costuri.

După cum am menționat mai sus, lansarea are loc într-un număr mic de țări deocamdată, așa că este posibil să ajungă puțin mai târziu în Europa și, bineînțeles în România.