Actualizarea din februarie lansată pentru Galaxy Z Flip 3 și Fold 3

250
Galaxy Z Flip 3 si Fold 3
Sursa foto: androidheadlines.com

Patch-ul de securitate din februarie 2023 este disponibil pentru dispozitivele pliabile Samsung Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Lansarea a început ieri pentru telefoanele neblocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă din SUA. Cea mai recentă actualizare de securitate pentru Galaxy Z Flip 3 și Fold 3 ar trebui să fie disponibilă în curând și pentru variantele blocate în rețelele mobile.

Ieri am aflat ce rezolvă actualizarea de securitate din februarie 2023. Actualizarea din această lună corectează peste 50 de vulnerabilități. Șapte dintre acestea sunt probleme specifice telefoanelor și tabletelor Samsung Galaxy. Samsung a vindecat problemele din Secure Folder, Phone, Contacts, Fingerprint și mai multe aplicații, servicii și componente de sistem. Celelate 48 de probleme au fost sterilizate de Google pentru sistemul Android în general. Printre aceste sunt vulnerabilități în sistemul de operare Android, precum și alte componente partenere, precum Qualcomm, MediaTek și altele. Fiecare dispozitiv Android care are o componentă compromisă este vulnerabil.

Toate aceste remedieri de securitate sunt acum implementate în Galaxy Z Flip 3 și Fold 3 din SUA. Numerele de versiune actualizate de firmware pentru duo-ul pliabil sunt F711U1UES3EWA6 și, respectiv, F926U1UES2EWA6. Lansarea a fost lansată în majoritatea rețelelor mobile din SUA. Cel mai recent patch de securitate ar trebui să fie disponibil și pentru duo-ul pliabil pe alte piețe în următoarele câteva zile.

Galaxy Z Flip 3 și Fold 3 primesc actualizarea de securitate din februarie

Samsung a lansat actualizarea de securitate din februarie pe dispozitivele sale cu câteva zile în urmă. Seria Galaxy Note 20 a fost prima care a primit noul patch de securitate, urmat de Galaxy S21 FE. Acum Samsung a adăugat pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 la cele actualizate. Ne așteptăm ca Samsung să mărească strocul și mai multe telefoane și tablete să fie actualizate în zilele următoare, potrivit AndroidHeadlines.

Android Headlines este un site american fondat în 2010. Are sediul în Los Angeles, California, SUA. Este una dintre cele mai importante și serioase surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost lansat pe 11 august 2021 în același timp cu Samsung Galaxy Z Fold 3. Galaxy Z Flip are un ecran tactil de 6,7 inch (17,02 cm), cu o rezoluție de 1080×2640 pixeli și procesorul Snapdragon 888 cu 8GB de RAM și 128 / 256GB stocare. Telefonul este alimentat de o baterie de 3.300 mAh.

Samsung Galaxy Z Fold 3 are un procesor Snapdragon 888, o baterie de 4.400 mAh, 12GB de memorie RAM și 512GB stocare. Telefonul va primi patru actualizări majore de Android, a primit Android 12 și Android 13, va primi Android 14 și Android 15. Smartphone-ul va primi va primi cel puțin cinci ani de actualizări de securitate.

Între timp, puteți verifica actualizările pentru Galaxy Z Flip 2 și Fold 3 din aplicația Setări. Pur și simplu navigați la meniul Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare. Deoarece actualizările sunt lansate în loturi, poate dura câteva zile până când cea mai recentă versiune ajunge la toată lumea. Dacă nu vedeți încă nicio actualizare, verificați din nou câteva zile mai târziu.