Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

317
Actualizarea de securitate din ianuarie lansata pentru Galaxy S20 FE
Sursa Foto: androidheadlines.com

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G sunt pregătiți pentru un alt răsfăț. Acum, Galaxy S20 FE 5G primește acum cea mai recentă actualizare de securitate din ianuarie 2022.

Samsung este regele de necontestat atunci când vine vorba de lansarea de actualizări, în special de corecții de securitate pentru dispozitivele sale. În ciuda faptului că are un portofoliu imens de dispozitive, Samsung menține un ritm constant și lansează rapid cele mai recente actualizări pentru dispozitivele sale.

Deja o mulțime de smartphone-uri Samsung rulează noua interfață One UI 4.0. Vorbind despre cea mai recentă actualizare de securitate din ianuarie 2022 lansată pentru Samsung Galaxy S20 FE 5G, este de natură pur incrementală. Înseamnă că nu aduce caracteristici noi la masă, conform AndroidHeadlines. Ei bine, nimic de argumentat aici. Deoarece dispozitivul este deja încărcat cu funcții noi, datorită actualizării recente la One UI 4.0.

Galaxy S20 FE primește patch-ul de securitate din ianuarie

Actualizarea de securitate din ianuarie 2022 pur și simplu ridică nivelul de corecție de securitate la 1 ianuarie 2022. Este o corecție de securitate esențială, deoarece remediază zeci de vulnerabilități legate de securitate și confidențialitate. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S20 FE vs Galaxy A72!

Pentru informații mai detaliate despre corecția de securitate din ianuarie 2022, vedeți articolul nostru cu toate detaliile despre această actualizare din ianuarie. Actualizarea pentru Galaxy S20 Fan Edition vine cu versiunea de firmware G781BXXS4DVA2. În plus, actualizarea este disponibilă momentan doar pentru anumite țări. Este disponibilă în Franța, Grecia, Italia, Luxemburg și țările nordice. De asemenea, actualizarea a fost lansată și în Polonia, Slovenia, Elveția, regiunea Baltică și Republica Cehă. Va ajunge și în România în zilele următoare.

În Elveția serviciu militar este obligatoriu. După ce își termină serviciul, toți trebuie să-și ia puștile sau pistoalele acasă, dar fără muniție. Astfel, Elveției are una dintre cele mai mari rate de deținere a armelor din lume de către populație.

Conform procedurii Samsung, actualizarea este de așteptat să fie lansată în mai multe regiuni în zilele următoare. Dacă sunteți un utilizator al modelului S20 Fan Edition într-una dintre regiunile de mai sus, probabil ați primit deja notificarea. Cu toate acestea, dacă nu ați primit încă notificarea, o puteți verifica manual. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la Setări -> Actualizări software și, dacă este apăsați butonul Descărcare și instalare.

Samsung Galaxy S20 FE 5G va primi anul acesta și actualizarea la Android 12. Cel mai probabil anul viitor va primi Android 13 și interfața aferentă acelui moment.