Actualizare la Galaxy Note 9 ce vizează îmbunătățirile camerelor foto

958

Samsung lansează o nouă actualizare firmware care aduce îmbunătățiri camerei phabletului Galaxy Note 9. Telefonul are în acest moment una dintre cele mai bune departamente foto pe care le puteți găsi pe un smartphone emblematic. Dar, la Samsung nu merge așa, este loc și de mai bine. Există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri pe partea software-ului. Cei cărora li se pare că software-ul camerei mai poate îmbunătăți imaginea vor fi mulțumiți cu această actualizare.

Conform SamMobile, gigantul tech sud-coreean a început lansarea acestei actualizări în Germania. Este evident că va dura ceva timp înainte ca actualizarea firmware-ului pentru Galaxy Note 9 să devină disponibilă și pe alte piețe de pe glob. Oricum important este că a fost demarată această actualizare. Dacă aveți noroc, veți primi această actualizare în câteva zile, iar dacă nu, ar putea dura câteva săptămâni pentru a ajunge la nivel mondial.

Galaxy Note 9, actualizarea aduce multe îmbunătățiri la calitatea imaginii

Galaxy Note 9 este cel mai bun smartphone din lume potrivit companiei de studiu de piață Consumer Reports. Dar, chiar și cel mai bun telefon din lume nu este chiar perfect. Samsung s-a concentrat asupra caracteristicilor software pentru a îmbunătăți calitatea imaginilor. Urmașul lui Galaxy Note 8 este primul smartphone Samsung cu Scene Optimizer.

Această caracteristică, bazată pe inteligența artificială, poate studia subiectul de fotografiat și scena înainte de a le regla automat. Presetările includ peisaje, mâncare, portrete, animale și multe altele. Detectarea defectelor este o altă caracteristică care informează utilizatorii cu o notificare pop-up dacă fac o fotografie neclară sau dacă cineva din fotografie clipește.

Software este un termen generic care se referă la programe pentru calculatoare și telefoane incluzând procedurile lor de aplicare care comandă computerului / telefonului cum să lucreze. În contrast cu hardware-ul, care este partea fizică din care este construit sistemul, care realizează efectiv activitatea.

Samsung lansează versiunea de firmware N960FXXU2ARI9 pentru Galaxy Note 9. Actualizarea ocupă un spațiu de aproximativ 302MB. Printr-o notificare se va menționa că imaginea camerei foto a fost îmbunătățită cu această actualizare. De asemenea, îmbunătățește luminozitatea fețelor în condiții de iluminare din spate. Îmbunătățirea preciziei de control HDR zi / noapte, îmbunătățirea luminozității scăzute și a raportului de zgomot al semnalului, au fost de asemenea îmbunătățite.

Această actualizare a firmware-ului pentru Galaxy Note 9 aduce îmbunătățiri pentru aparatul foto pe care proprietarii dispozitivului le vor aprecia cu siguranță. Este bine să vedem că Samsung lucrează pentru a se asigura că departamentul foto rămâne competitiv. Și asta într-o piață care nu duce lipsă de telefoane cu hardware și software de cameră puternice.