Seria Galaxy Watch 4 primește a cincea actualizare One UI 4.5 beta

219
Seria Galaxy Watch 4 primeste a cincea actualizare One UI 4.5 beta
Sursa foto: androidpolice.com

Samsung a lucrat la noul său software One UI 4.5 pentru Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic toată vara. Am văzut programe beta după beta, am văzut câteva previzualizări ale celor în desfășurare și acum avem parte de lansarea celei de-a cincea actualizări One UI 4.5 beta – care aduce o mulțime de modificări.

Utilizatorii care participă la One UI 4.5 beta primesc un pachet de actualizare cu o greutate de 169,58MB, cu un număr de versiune firmware care se termină în ZVG7. Actualizarea remediază erori precum închiderea forțată care a apărut după ce provocările stabilite pe ceas au fost finalizate și rezolvă unele probleme de permisiuni legate de ceasul și aplicația meteo din tabloul de bord digital. Aplicația busolă de pe seria Galaxy Watch 4 este acum capabilă să facă citiri mai precise, potrivit AndroidPolice.

A cincea actualizare One UI 4.5 beta pentru seria Galaxy Watch 4

Una dintre preocupările majore cu ceasul inteligent care rulează actualizări anterioare a fost scăderea bruscă a rezistenței bateriei, mai ales după instalarea Asistentului Google. Această versiune pretinde că îmbunătățește performanța de încărcare a bateriei și stabilitatea consumului de energie. Sperăm că va duce la mai mult timp între încărcări.

Noua versiune Samsung One UI 4.5 beta rectifică, de asemenea, unele erori în compatibilitatea vizualizării cu bule cu aplicația de mesagerie Line în timp ce desfășurați o activitate precum mersul cu bicicleta. Line este cea mai populară aplicație de mesagerie din Japonia, Indonezia, Taiwan și Thailanda.

Line este o aplicație gratuită pentru comunicații instantanee pe dispozitive electronice, cum ar fi smartphone-uri, tablete și PC-uri. Line a fost lansată în Japonia în iunie 2011 de NHN Japan, o subsidiară a Naver Corporation.

Abia așteptăm și vom fi foarte încântați să vedem că această actualizare se va lansa în versiune stabilă. Dar acum așteptăm cu nerăbdare și debutul seriei Galaxy Watch 5. Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor fi lansate pe 10 august la evenimentul Samsung Galaxy Unpacked. Cu îmbunătățiri pentru durata de viață a bateriei, poate că vom face upgrade mai devreme decât ne-am așteptat.