O nouă actualizare One UI Watch 4.5 Beta rezolvă mai multe probleme

214
One UI Watch 4.5 beta
Sursa Foto: xda-developers.com

Samsung a lansat a treia actualizare One UI Watch 4.5 Beta pentru seria Galaxy Watch 4. La fel ca a doua actualizare beta și aceasta se concentrează pe diverse remedieri de erori și îmbunătățiri. Conform jurnalului de modificări, a remediat problema de backup și restaurarea fețelor din secțiunea fețelor ceasului. De asemenea, menționează îmbunătățirea problemei de blocare a interfeței de utilizare a sistemului, ceea ce ar putea însemna că unii utilizatori din versiunea anterioară se confruntă cu această problemă.

Cu actualizarea One UI Watch 4.5 Beta pentru seria Galaxy Watch 4 sunt rezolvate și unele probleme privind controlul muzicii. În plus, această actualizare îmbunătățește Bixby pentru a contracara Google Assistant, noul rival Bixby pe ceasurile din seria Galaxy Watch 4. Și funcția Buds Auto Switch, care este o altă caracteristică esențială pentru utilizatori, a fost îmbunătățită.

One UI Watch 4.5 Beta pentru Watch 4 la o nouă actualizare

În actualizare, serviciile de alarmă, Stopwatch, cronometru și World View au fost, de asemenea, îmbunătățite pentru o mai bună utilizare. În cadrul exercițiilor, activitatea cu bicicleta va vedea îmbunătățiri, iar utilizatorii vor observa o îmbunătățire a performanței exercițiilor automate.

Wi-Fi și Bluetooth sunt într-o oarecare măsură complementare în aplicațiile și utilizarea lor. Bluetooth servește bine în aplicațiile în care două dispozitive trebuie să se conecteze cu o configurație minimă, cum ar fi apăsarea unui buton, ca în căști și difuzoare.

Problema tactilă care a apărut în versiunea beta anterioară a fost remediată în această versiune. Acum utilizatorii pot trimite și primi date de la Watch Gallery, deoarece Samsung a remediat eroarea de conexiune Bluetooth.  Mai jos este jurnalul detaliat al modificărilor pentru noua versiune beta.

  • Îmbunătățirea GUI Watch Face
  • A fost rezolvată problema de restaurare după backup Tile
  • S-a remediat problema de blocare SysUI la apăsarea butonului Acasă în timpul derulării
  • S-a remediat problema de funcționare defectuoasă a Music Bixby
  • Îmbunătățirea acurateței detectării purtării
  • Îmbunătățirea gradului de utilizare a alarmei, cronometrului și ceasului mondial
  • Stabilizarea performanței la atingere
  • Îmbunătățirea consumului de energie cauzat de comunicarea cu comutarea automată la Galaxy Buds
  • A fost îmbunătățită performanței exercițiilor automat
  • Îmbunătățirea ratei de recunoaștere a încheieturii în sus atunci când exercițiul cu bicicleta
  • S-a rezolvat problema de conexiune Bluetooth la rularea aplicației Galerie
  • Au fost aduse și alte îmbunătățiri

Pentru a instala noua versiune beta One UI 4.5, mai întâi, trebuie să actualizați pluginul Watch 4 Beta la noua versiune a aplicației 2.2.11.22.063011. Noua versiune de firmware R8**XXU1ZVFA este acum lansată în SUA și Coreea de Sud pentru Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic.