Actualizare pentru seria Galaxy S10, primește noi funcții la camere

619
Actualizare pentru seria Galaxy S10 primeste noi functii la camere
Sursa Foto: tizenhelp.com

În 20 februarie 2019 Samsung a lansat seria Galaxy S10. Aceasta a fost compusă din trei telefoane Samsung Galaxy S10e, S10 și Galaxy S10+. A fost seria aniversară Samsung și gigantul tech s-a străduit și a reușit să aducă pe piață trei telefoane de excepție. Chiar și astăzi încă se vând bine. În noua actualizare, mai multe funcții ale camerei au ajuns la seria S10

Familia Samsung Galaxy S10 primește acum o actualizare, care aduce câteva funcții noi pentru camere, conform TizenHelp. În actualizarea majoră One UI 3.1 anterioară, Samsung a adus multe funcții noi modelelor emblematice ale anului 2019. Acum, noua versiune de firmware vine cu funcții de cameră adăugate care au fost lansate pentru prima dată pe smartphone-urile Galaxy S21.

Actualizare camere și patch de securitate din aprilie pe seria Galaxy S10

Versiunea firmware G97 * NKSU4FUCD este lansată pentru modelele Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+. De asemenea, Samsung a lansat și patch-ul de securitate din aprilie pentru toate trei, pentru a le îmbunătăți performanța și stabilitatea.

Conform jurnalului de schimbări, cu seria S10 utilizatorii pot face acum imagini portret în condiții de lumină slabă, lucru posibil până acum doar cu seria Galaxy S21. Modul de noapte – Night Mode funcționează și la camera ultra-wide. Mai mult, camera ultra-wide poate fi utilizată acum în modul Pro al camerei. Aceste două funcții adăugate îi vor ajuta cu siguranță pe utilizatori să capteze imagini mai detaliate cu modelele lor emblematice vechi de doi ani. Luna trecută, seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 au primit aceste caracteristici împreună cu alte funcții ale camerei. Funcția Director View lipsește din această actualizare și nu suntem siguri că Samsung o va aduce la această serie.

Director View vă permite să filmați cu mai multe camere în același timp. Prin intermediul interfeței puteți schimba în direct, în timp ce filmați, între camerele telefonului și între diferitele perspective pe care le oferă camerele.

Actualizarea este deja disponibilă în Europa

Numărul de firmware G97 * NKSU4FUCD a fost distribuit în Europa. Actualizarea are o dimensiune de 400MB și este disponibilă pentru instalare în Elveția, Rusia, Franța, Ucraina și Țările de Jos. Inițial actualizarea și patch-ul de securitate din aprilie au fost disponibile în Coreea de Sud.

Rețineți că, Samsung Galaxy S10 Lite este un alt dispozitiv din familia Galaxy S10. Nu știm dacă și el primește exact același tratament. Totuși, patch-ul de securitate din aprilie a fost lansat cu versiunea de firmware G770FXXS4EUC1 în Coreea de Sud și Spania.

Cu toate acestea, ca întotdeauna, actualizările de software sunt lansate în loturi. Deci, chiar dacă actualizarea a fost lansată într-o țară, este posibil să nu ajungă simultan la toate telefoanele eligibile. Ar trebui să primiți o notificare că ați primit o actualizare disponibilă. De asemenea, puteți verifica manual din aplicația Setări a telefonului. Deschideți aplicația, derulați în jos până la secțiunea Actualizare software și dacă este, atingeți Descărcați și instalați.