Actualizare la Galaxy Watch & Watch 3, îmbunătățește Wi-Fi și Mesageria

393
Actualizare pentru Galaxy Watch si Watch 3 imbunatatesc WiFi si Mesageria
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Originalul Galaxy Watch și modelul mai nou Galaxy Watch 3 primesc acum mai multe îmbunătățiri prin noi actualizări. Cea mai recentă versiune a fost lansată pentru a îmbunătăți performanța aplicației Wi-Fi și a mesagerie pe ceasuri. Smartwatch-ul original Samsung Galaxy Watch este excelent și la câțiva ani de la lansare, iar compania se ocupă permanent de el.

Samsung Galaxy Watch 3 a fost lansat în 2020, iar Samsung Galaxy Watch a fost lansat în 2018. Versiunea firmware pentru ceasul Samsung Galaxy Watch a fost identificată cu numărul de R800XXU1FUD1. A fost lansată deja în Coreea de Sud. Samsung Galaxy Watch 3 primește versiunea de firmware R840XXU1BUD1. Conform TizenHelp, acest firmware a fost lansat deja în SUA, Canada, India și Coreea de Sud.

Wi-Fi și Mesageria îmbunătățite pe Galaxy Watch și Watch 3

Conform jurnalului de schimbări, actualizarea lui Galaxy Watch îmbunătățește stabilitatea aplicațiilor de mesagerie pentru o experiență mai bună. A fost îmbunătățită și stabilitatea Wi-Fi, utilizatorii se pot aștepta la o conectivitate mai bună, fără niciun fel de sughițuri. Jurnalul de schimbări pentru Samsung Galaxy Watch 3 menționează în continuare, stabilitatea și fiabilitatea sistemului îmbunătățite pentru o calitatea generală mai bună. Aceste ultime actualizări de firmware nu aduc nicio nouă caracteristică ceasurilor, caracteristici care au fost adăugate în ultimele actualizări.

În ultima versiune, Galaxy Watch 3 a primit asistență SmartThings Find, aplicația Hand Wash și îmbunătățirea modurilor de antrenament automat. De asemenea, în ultima actualizare, originalul Galaxy Watch a primit posibilitatea de a vedea imagini în mesaje, suport pentru Bitmoji și AR și ghidare vocală pentru antrenamente.

Bitemoji este o aplicație folosită pentru a crea versiuni mici de desene animate ale propriei persoane. Pur și simplu îți creezi un avatar și asamblezi diverse benzi desenate, GIF-uri, expresii și reacții care le folosește acest avatar.

Cel mai probabil și smartwatch-urile Galaxy Watch Active & Samsung Galaxy Watch Active 2 vor primi același tratament de la Samsung. Ne așteptăm ca în zilele următoare această actualizare pentru să ajungă pe toate piețele, inclusiv în România. Pentru a verifica dacă a sosit acest firmware, accesați aplicația Galaxy Wearable.