Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

444
Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la Samsung a început să fie lansată la sfârșitul săptămâni trecute și este o mică surpriză pentru acest smartphone de trei ani.

Cum această actualizare este lansată de diferite ramuri regionale ale companiei Samsung va ajunge mai repede sau mai târziu la utilizatori. Pur și simplu Samsung nu ține cont dacă un dispozitiv este mai scump sau mai ieftin atunci când trimite actualizarea. Samsung trimite actualizarea de obicei imediat ce este gata de lansare. A8 (2018) este unul dintre telefoanele foarte bine primite de piață și încă are mulți utilizatori. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Galaxy A8 (2018)!

Galaxy A8 (2018) primește patch-ul de securitate din august

Proprietarii de Samsung Galaxy A8 (2018) vor primi versiunea de software cu numărul A530FXXSLCUH1, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Nicio funcție sau îmbunătățire, în afară de îmbunătățirile de securitate, nu pare să facă parte din descărcarea din această lună. Pe undeva este și normal, smartphone-ul are deja o vârstă și în acest fel contează cel mai mult securitatea.

Smartphone-ul A8 (2018) a fost anunțat în decembrie 2017. Dispune de display Super AMOLED de 5,6 inch (14,22 cm), un procesor Samsung Exynos 7885 cu 4 / 6GB de RAM și 32 / 64GB stocare internă. Are o cameră primară de 16MP la spate și dual-camera 16 MP + 8MP frontal. Telefonul are o baterie de 3.000mAh cu încărcare rapidă de 18W. Este certificat cu IP68, un rating pentru telefoanele emblematice Samsung. Este un telefon cu pretenții premium din gama mid-range, are ecranul din sticlă Gorilla Glass 4, spatele din sticlă Gorilla Glass 5 și un cadru lateral din aluminiu.

Aluminiul a fost considerat cândva un metal mai prețios decât aurul. Napoleon al III-lea a organizat un banchet în care oaspeții săi au servit masa cu tacâmuri din aluminiu. Aluminiul este cel mai răspândit metal din scoarța pământului.

Pe lângă Samsung Galaxy A8 (2018), Galaxy A52 a primit și el actualizarea de securitate din august. Sunt singurele modele Samsung de până acum care au primit actualizarea din august. Dar luna august este abia a început și probabil gigantul tech va lansa un val de actualizări în perioada următoare.