Actualizarea din aprilie ajunge la Galaxy Z Fold 2, Galaxy S20 FE și Galaxy A53

313
Actualizarea din aprilie
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung mărește ritmul cu lansarea de actualizări de securitate Android din aprilie 2022. Nu unul sau două, ci trei smartphone-uri Galaxy primesc acum actualizarea din aprilie. Este vorba despre Samsung Galaxy Z Fold 2, Galaxy S20 FE și Galaxy A53 5G. Ne așteptăm ca mai multe dispozitive Samsung să primească corecția de securitate din aprilie în zilele următoare.

Samsung a început să introducă cel mai recent patch de securitate pe dispozitivele sale în ultima săptămână a lunii martie. Seria Galaxy S22 a fost prima care a beneficiat de noua actualizare.

În momentul scrierii acestui articol, Samsung Galaxy Z Fold 2 primește actualizarea din aprilie în mai multe țări din Europa. Și România este printre ele. Lansarea ar trebui să treacă în curând granițele și să atingă mai multe regiuni în următoarele zile. Versiunea de firmware actualizată pentru smartphone-ul pliabil din 2020 este F916BXXS2GVCA, conform colegilor noștri de la AndroidHeadlines.

Actualizarea din aprilie ajunge pe mai multe telefoane Samsung

Samsung Galaxy S20 FE, pe de altă parte, primește cea mai recentă versiune SMR (security maintenance release) în Australia și în câteva țări asiatice. Actualizarea de securitate din aprilie pentru acest model este momentan doar pentru varianta 4G (numărul de model SM-G780G). Modelul 4G – LTE nu a avut o lansare globală, deoarece Samsung a oferit Galaxy S20 FE 5G pe majoritatea piețelor. Dar dacă dețineți acest dispozitiv, ar trebui să primiți în curând actualizarea din aprilie. Actualizarea are versiunea de firmware G780GXXS3CVC4.

În cele din urmă, Samsung Galaxy A53 5G primește acum prima actualizare de software. Primește cel mai recent patch de securitate și, eventual, unele funcții și optimizări noi. Samsung tinde să introducă aceste tipuri de actualizări devreme pe noile sale smartphone-uri. Jurnalul de modificări spune „funcții noi și/sau îmbunătățite”, dar nu sunt furnizate mai multe detalii.

Prima teorie despre software, anterioară creării computerelor așa cum le cunoaștem astăzi, a fost propusă de Alan Turing în eseul său din 1935, „On Computable Numbers, with an Application to the Entscheidungsproblem”.

Cu toate acestea, dacă aveți noul Samsung mid-ranger, actualizarea din aprilie ar trebui să vă ajungă în curând. Actualizarea se lansează în prezent pentru utilizatorii din Coreea de Sud și India, cu versiunile de firmware A536NKSU1AVCC și, respectiv, A536EXXU1AVCD. Dar nu ar trebui să treacă mult până când lansarea ajunge pe mai multe piețe.

Dacă dețineți oricare dintre smartphone-urile Galaxy menționate mai sus, noua actualizare de securitate ar trebui să vă fie disponibilă în curând dacă nu ați primit-o deja. Veți primi o notificare pentru aceasta odată ce ajunge pe telefon.