Actualizarea din mai ajunge la seria Galaxy Note 20, Z Flip 3 și Fold 2

180
Actualizarea din mai lansata pentru Galaxy Note 20
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat ieri corecția de securitate Android din mai 2023 pe mai multe dispozitive Galaxy. Cea mai recentă actualizare ajunge la seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 2. Noua versiune SMR (Security Maintenance Release) a fost lansată anterior pentru seria Galaxy S23, seria Galaxy Tab S8 și alte câteva modele.

Actualizarea Samsung din luna mai pentru seria Galaxy Note 20 este disponibilă în prezent în America Latină. Mai precis, a fost lansată pentru utilizatorii din Brazilia. Compania ar trebui să extindă în curând lansarea în alte țări din regiune și, de asemenea, la nivel global. Actualizarea poartă numărul de firmware N98*BXXS6HWE2, unde asteriscul înlocuiește numărul de model specific fiecărui telefon din seria Galaxy Note 20. Actualizarea aparent nu aduce nimic în afară de cele mai recente remedieri de securitate.

Seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 3 și Fold 2 primesc actualizarea din mai

Samsung Galaxy Z Flip 3 primește inițial noua actualizare din mai tot în America Latină. Lansarea a fost lansată în mai multe țări din zonă pentru modelul pliabil cu clapetă din 2021. Preiau noua actualizare utilizatorii din în Columbia, Guatemala, Mexic, Panama, Peru și Trinidad și Tobago, potrivit AndroidHeadlines. Acest telefon primește numărul de versiune de firmware F711BXXS4EWD9 cu cea mai recentă actualizare. Încă o dată, Samsung nu aduce nimic nou acestui telefon în afară de noul patch de securitate.

Povestea este aproximativ aceeași și pentru Samsung Galaxy Z Fold 2. Actualizarea din mai pentru acest pliabil din 2020 este disponibilă în aceleași șase țări din America Latină unde este disponibilă și pentru Galaxy Z Flip 3. Versiunea de firmware pentru acest telefon este F916BXXS2JWE1. Nici Fold-ul nu primește nicio bunătate în plus față de actualizarea securității.

În Peru trăiește cea mai mare pasăre zburătoare de pe Pământ: Condorul andin. Are o anvergură a aripilor de până la 3,3 metri și o înălțime de până la 1,2 metri! Condorul poate atinge o greutate de până la 15 kg și trăiește până la 70 de ani!

Actualizarea de securitate din luna mai rezolvă peste 70 de vulnerabilități în dispozitivele Galaxy, atât din partea Samsung, cât și din partea Google. Compania Google remediază 55 de probleme care țin de bucătăria Android OS. Cel puțin șase dintre acestea sunt etichetate drept critice de Google. Din partea Samsung sunt peticite 21 găuri, printre altele acestea sunt în Samsung Knox și Theme Galaxy.

Dacă aveți un telefon din seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 2 trebuie să primiți o notificare de actualizare. Dacă nu ați primit notificarea, puteți verifica manual din meniul Actualizare software din aplicația Setări.