Actualizarea din octombrie lansată pentru Galaxy Z Fold 4

220
Actualizarea din octombrie lansata pentru Galaxy Z Fold 4
Sursa foto: androidheadlines.com

Acum și Samsung Galaxy Z Fold 4 a început să primească corecția de securitate Android din octombrie 2022. Samsung a lansat cea mai recentă actualizare de securitate pentru cel mai recent pliabil în Israel. Lansarea ar trebui să depășească granițele către alte regiuni, inclusiv Statele Unite și Europa, în zilele următoare.

SMR (Security Maintenance Release) din octombrie pentru Galaxy Z Fold 4 vine cu versiunea de firmware F936BXXS1AVJ3, cel puțin în Israel. Alte țări din Asia, precum și Europa, Australia, America Latină și Africa, ar trebui să primească, de asemenea, noul pachet software cu același număr de versiune. Totuși, versiunea de firmware poate varia ușor pentru SUA și Canada.

Indiferent de versiunea de firmware, această actualizare aduce cele mai recente remedieri de vulnerabilități de la Samsung și Google la noul pliabil. Sunt rezolvate mai mult de 30 de vulnerabilități ale sistemului de operare Android, inclusiv un defect critic. Potrivit AndroidHeadlines, aceste probleme afectează întregul ecosistem Android și au fost corectate de Google.

Galaxy Z Fold 4 primește actualizarea din octombrie

În plus, Samsung a corectat și 18 probleme specifice Galaxy. Aceste probleme afectează doar smartphone-urile și tabletele Android de la gigantul coreean. Denumite Samsung Vulnerabilities and Exposures (SVE), una dintre problemele critice soluționate de Samsung luna aceasta a permis accesul neautorizat la memoria securizată.

Samsung a fost fondat ca magazin comercial în 1938 de Lee Byung-Chull. Concentrat inițial pe comerț și-a extins afacerea către producția de textile. Apoi a intrat în industria electronică în 1969 cu producția de televizoare alb-negru.

Toate aceste remedieri sunt acum lansate pe Samsung Galaxy Z Fold 4. După debutul în Israel ar trebui să fie doar o chestiune de timp înainte ca telefoanele din alte regiuni să primească actualizarea. Ca de obicei, Samsung va distribui noul pachet de software prin OTA în loturi tuturor unităților eligibile în următoarele câteva zile. Dacă aveți deja un Fold 4, ar trebui să primiți o notificare care vă solicită să descărcați actualizarea OTA.

Alternativ, puteți verifica manual actualizările din aplicația Setări. Pur și simplu accesați meniul Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare. Dacă este disponibilă o actualizare, vi se va solicita să o descărcați. Dacă nu vedeți actualizări în așteptare, verificați din nou câteva zile mai târziu. Rețineți că această actualizare nu aduce funcții noi sau îmbunătățiri. Este vorba doar despre remedieri de securitate.

Cu toate acestea, Galaxy Z Fold 4 va primi în curând o actualizare majoră: Android 13. Samsung a dezvăluit că noua versiune Android va fi lansată începând cu sfârșitul acestei luni. Acesta va aduce și software-ul personalizat One UI 5 al companiei. Seria Galaxy S22 va primi mai întâi actualizarea, urmată de alte modele.