Samsung Galaxy Z Fold 4: ideal pentru muncă, productivitate și joacă

425
Profita la maximum de lucru si joaca in orice unghi
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Pe măsură ce modul în care lucrăm devine mai flexibil, tendința lucrătorilor mobili – sau a celor care lucrează din mers – devine din ce în ce mai comună. Pe măsură ce popularitatea lucrului de oriunde crește, la fel crește și cererea de dispozitive mobile care împuternicesc acest stil de lucru. Consumatorii au acum așteptări mari de la Samsung Galaxy Z Fold 4, recent lansat de Samsung. Noul smartphone pliabil le permite utilizatorilor să-și extindă spațiul de lucru, pe baza numeroaselor caracteristici ale dispozitivului.

Samsung Newsroom a creat acest ghid pentru ca utilizatorii să profite de funcțiile Galaxy Z Fold 4. Samsung Galaxy Z Fold 4 vă face să vă simțiți mai puternici și mai productivi atunci când îl folosiți. Este un smartphone excelent și oferă un loc de muncă mai ușor, mai convenabil și mai eficient în deplasare. Dar, Samsung nu a uitat nici joaca pe acest smartphone tip tabletă. Noua bară de activități face multi-taskingul mai ușor cu abilitatea de a rula aplicații una lângă alta și de a trage și plasa conținut între ferestre. Samsung oferă, de asemenea, camere foto mai bune, un afișaj frontal mai larg și un ecran principal mai luminos într-un pachet mai elegant. Cu toate acestea, prețul rămâne foarte mare și telefonul încă voluminos.

Samsung Galaxy Z Fold 4: mai ușor și afișajul ceva mai larg

Galaxy Z Fold 4 este puțin mai mic și mai lat, dar încă la fel de compact ca întotdeauna. Este ceva mai ușor, are o nouă balama și ramele sunt mai subțiri. Când deschideți telefonul, afișajul și mai larg al dispozitivului oferă o experiență captivantă care vă poate transforma împrejurimile actuale într-un spațiu de lucru oricând și oriunde. UDC (Under Display Camera), situată sub ecran, vă ajută să vă concentrați asupra muncii dvs. reducând la minimum factorii care vă distrag atenția câmpului vizual.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Datorită ecranului mare cu diagonala de 7,6 inch (19,30 cm) puteți chiar să editați convenabil documente pline de text. La fel ca folosind o tabletă sau un PC, vă puteți ocupa de o varietate de sarcini care sunt mai complexe decât simpla citire sau trimitere de e-mailuri cu smartphone-ul dvs.

PC – Personal Computer – este un termen generic pentru toate computerele de capacitate, performanță și dimensiuni relativ mici, destinate uzului individual. Primul PC din programabil lume, „Programma 101” produs de Olivetti (1965) a costat 3.200$.

Ecranul exterior aflat pe Samsung Galaxy Z Fold 4 este mai larg decât pe Samsung Galaxy Z Fold 3. În acest fel este mai convenabil de utilizat. Lățimea ecranului de acoperire a crescut, în timp ce lungimea a scăzut. În acest fel raportul de aspect este similar cu al altor smartphone-uri convenționale. În plus, telefonul a devenit mai subțire atunci când este pliat, oferind o experiență de prindere îmbunătățită. Datorită lățimii mai mari, vă puteți bucura de cele mai multe funcții, cum ar fi tastarea de litere sau vizionarea videoclipurilor, fără a fi nevoie să deschideți telefonul.

Lucrați eficient de oriunde, cu funcții de multi-tasking îmbunătățite

Cele mai izbitoare caracteristici aflate pe Samsung Galaxy Z Fold 4 sunt caracteristicile sale multitasking îmbunătățite. Alături de ecranul mai lat, noua caracteristică Taskbar și Multi-window vă ajută să vă efectuați munca de la distanță rapid și eficient, ca și cum ați folosi un laptop.

Bara de activități este o caracteristică nou adăugată, dar asta nu înseamnă că nu este familiară. Bara de activități arată și funcționează la fel ca aspectul pe care sunteți obișnuit să îl vedeți pe un computer. Puteți chiar să adăugați aplicații utilizate frecvent pentru a vă personaliza bara de activități: toate aplicațiile salvate ca favorite pe ecranul de pornire vor apărea și în bara de activități.

Puteți profita pe deplin de afișajul larg utilizând Multi-window. Caracteristica vă permite să vizualizați simultan până la trei ferestre pe ecran. Dacă doriți să deschideți o altă aplicație în timp ce utilizați o altă aplicație, pur și simplu trageți și plasați aplicația din bara de activități undeva în partea laterală, sus sau inferioară a ecranului. De asemenea, puteți comuta cu ușurință ecranele între aplicații sau puteți schimba aspectul cu interfața sa intuitivă.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Dacă aveți o combinație de aplicații pe care le folosiți frecvent împreună, funcția App Pair vă va ajuta să economisiți timp. Cu funcția App Pair, puteți salva până la trei aplicații ca un singur grup în bara de activități. Folosirea funcției va scăpă de necazul de a lansa fiecare aplicație și de a afișa fiecare dintre ele pe un ecran divizat.

Utilizați S Pen pe Samsung Galaxy Z Fold 4 pentru a lucra cu precizie și viteză

Cu S Pen pe Fold 4 poți controla cu precizie dispozitivul mobil ca și cum ai lucra cu un mouse. Puteți lua în mod convenabil notițe pe un ecran mare la fel ca pe o tabletă și, de asemenea, puteți selecta doar părțile necesare, cum ar fi text, link-uri sau fotografii pentru a le copia și lipi rapid.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Puteți profita la maximum de lucru și joacă în orice unghi. Cu Flex Mode, puteți profita la maximum de telefonul pliabil schimbând liber unghiul în funcție de nevoile dvs. De exemplu, profitând de funcțiile multi-tasking ale Fold 4, puteți lansa mai multe aplicații în același timp. Puteți utiliza o fereastră a ecranului pentru un apel video și o altă fereastră pentru a lua notițe importante.

Luarea unei pauze este la fel de importantă ca și munca eficientă. Când este timpul să vă îndepărtați, încercați să întoarceți ecranul plin cu aplicații legate de muncă și vizionați în schimb un videoclip pe ecranul exterior pentru a vă ușura starea de spirit. Datorită ramelor subțiri și raportului de aspect optimizat pentru ecranul exterior, puteți avea o experiență captivantă în timp ce vizionați un videoclip. Cu modul Flex, puteți ajusta Fold 4 pentru a se potrivi cel mai bine în orice situație.

Surprindeți munca, jucați-vă și tot ce este între ele. Diferitele caracteristici de pe Galaxy Fold 4 ies în evidență indiferent dacă ești activ sau oprit. De exemplu, în timpul pauzei, vă puteți bucura să vizionați videoclipuri sau să jucați jocuri pe un ecran mare, captivant, care vă aduce conținutul la viață. Detaliile mici, dar importante, cum ar fi UDC (Under Display Camera), unde camera este plasată sub ecran, ajută la minimizarea distragerilor de pe ecran și vă permit să plonjați pe deplin în joc.

Galaxy Fold 4 depășește limitele dispozitivelor mobile

În plus, utilizatorii de Fold 4 pot profita și de ecranul mare al dispozitivului în timp ce fac poze. Senzorul de imagine mai mare și rezoluția îmbunătățită permit fotografierea de înaltă calitate zi sau noapte. Prin activarea „Previzualizare ecran de acoperire”, portretul poate verifica simultan previzualizarea pe ecranul de acoperire. În același timp „Vizualizare captură” vă permite să verificați fotografiile realizate în timp ce utilizați camera.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

O altă caracteristică notabilă care profită de Capture View este harta cu zoom. Cu o hartă cu zoom mai mare activată automat în zona Capture View atunci când camera din spate este mărită de 20 de ori sau mai mult, vă permite să comparați imaginea mărită și raportul original al imaginii una lângă alta dintr-o privire. În mod obișnuit, localizarea unui subiect în timp ce măriți este dificilă, deoarece calitatea scade și mișcările mici vă incomodează. Cu toate acestea, harta cu zoom mai mare face posibilă localizarea rapidă și ușoară a unui subiect pentru a captura fotografia perfectă.

Galaxy Z Fold 4 depășește limitele dispozitivelor mobile cu ecranul său lat și diversele funcții multi-tasking. Dacă sunteți un lucrător mobil care apreciază confortul și flexibilitatea de a lucra de oriunde, atunci vă recomandăm Galaxy Z Fold 4 pentru experiența dumneavoastră supremă de muncă în mișcare. Indiferent dacă sunteți activ sau nu, funcțiile noului Fold vă ajută să profitați la maximum de rutina zilnică.