Actualizarea din septembrie ajunge la Galaxy Z Flip, seria Galaxy S10 și Note 10

192
Actualizarea din septembrie ajunge la Z Flip seria Galaxy S10 si Note 10
Sursa Foto: androidheadlines.com

Ne apropiem de sfârșitul lunii septembrie dar Samsung tot mai trimite actualizarea din această lună pe unele din dispozitivele sale. În ultimele zile, compania a lansat actualizarea pentru Galaxy A32, Galaxy A52 5G și altele. Acum actualizarea este lansată și pentru Samsung Galaxy Z Flip, seria Galaxy S10 și Note 10.

Gigantul tech a confirmat la începutul acestei luni că versiunea de securitate din septembrie conține remedieri pentru peste 50 de vulnerabilități găsite în sistemul de operare Android, precum și pentru interfața Samsung One UI. Conform AndroidHeadlines, cel puțin trei dintre acestea fiind probleme „critice”. Aproape două duzini sunt pentru vulnerabilități și expuneri Samsung. Aceste probleme afectează numai smartphone-urile și tabletele Samsung. Remediile pentru toate aceste probleme sunt acum lansate și pentru Galaxy Z Flip, seria Galaxy S10 și Note 10.

Actualizarea din septembrie pentru Galaxy Z Flip, seria Galaxy S10 și Note 10

Pentru început, telefoanele deblocate din seria Galaxy Note 10 din SUA primesc actualizarea de securitate din septembrie. Aceasta are versiunea de firmware N97xU1UES7FUH7. Este puțin probabil ca noul software să aducă altceva în afară de remedierile de vulnerabilitate detaliate mai sus. Dar atât Galaxy Note 10, cât și Note 10+ sunt eligibile pentru actualizarea One UI 4.0 bazată pe Android 12. Deci, sunt multe de așteptat pe seria Samsung Galaxy Note 10 în următoarele luni.

Același lucru este valabil și pentru Samsung Galaxy Z Flip. Acesta primește cea mai recentă actualizare de securitate, tot în SUA, pentru telefoanele din rețeaua mobilă Sprint (T-Mobile). Alți operatori americani vor lansa în curând noua actualizare. Noua versiune de firmware este F700USQS4EUI1 și nu ne așteptăm la noi caracteristici aici. Acest telefon pliabil cu clapetă este, de asemenea, eligibil pentru actualizarea One UI 4.0.

Sprint a fost o companie americană de telecomunicații. Acum este un brand al T-Mobile SUA (de la 1 aprilie 2020), pentru servicii wireless și internet. A fost al patrulea operator de rețea mobilă din SUA și a avut 54,3 milioane de clienți la 30 iunie 2019.

Seria Samsung Galaxy S10 primește și ea actualizarea de securitate din septembrie 2021. Sunt incluse aici telefoanele Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10 5G. Pentru acestea este disponibilă versiunea de firmware G97xUSQS6GUI1. Încă o dată, nu primește nicio funcție nouă până când actualizarea One UI 4.0 nu va sosi în câteva luni. Telefoanele primesc în prezent noua actualizare software în rețeaua americană Xfinity Mobile. Cu toate acestea, este doar o chestiune de timp înainte ca actualizarea să ajungă la toți operatorii de telefonie mobilă din America. După Statele Unite, actualizarea din septembrie pentru Galaxy Z Flip, seria Galaxy S10 și Note 10 se va extinde la nivel global.

Și Galaxy A50 primește actualizarea din septembrie

Nu doar modelele emblematice primesc actualizarea de securitate din această lună de la Samsung. Popularul mid-ranger Samsung Galaxy A50 din 2019 primește, de asemenea, cea mai recentă actualizare din partea Samsung. Dispozitivul primește noua actualizare cu versiunea de firmware A505USQSFDUI1 în rețeaua mobilă americană Comcast.

Nici Galaxy A50 nu primește noi funcții noi cu această actualizare. Poate că telefonul nu va mai primi actualizări majore de funcții, deoarece nu este eligibil pentru One UI 4.0. Galaxy A50 a fost lansat cu Android 9 Pie la începutul anului 2019 și a primit deja două actualizări majore ale sistemului de operare Android.