Actualizarea din ianuarie lansată pentru Galaxy A52 5G

216
Galaxy A52 5G
Sursa Foto: via Voice

Chiar dacă Samsung este ocupat până peste cap cu evenimentul Galaxy Unpacked 2023 nu uită nici de actualizările de securitate. Lansările de firmware ale Samsung nu par să încetinească, iar ultima a fost lansată pentru Samsung Galaxy A52 5G.

Cea mai recentă actualizare lansată pentru Galaxy A52 5G aduce corecția de securitate din ianuarie 2023. Actualizarea are versiunea de firmware A526BXXU1DWA6 și, dacă citim atent numărul de versiune, actualizarea poate include și alte modificări și adăugări, pe lângă cel mai recent patch de securitate pentru luna ianuarie.

Este puțin probabil ca această actualizare să aducă noi funcții sau modificări majore pentru Galaxy A52 5G. Telefonul a fost actualizat recent la Android 13 cu o mulțime de bunătăți. Cea mai recentă versiune poate conține unele optimizări sau remedieri de erori, dar nu căutați altceva.

Galaxy A52 5G primește actualizarea de securitate din ianuarie

În momentul scrierii acestui articol Galaxy A52 5G primește noua versiune de întreținere a securității în Australia. Potrivit SamMobile, actualizarea de securitate din ianuarie 2023 ar trebui să ajungă pe alte piețe, inclusiv în Europa și SUA, în următoarele zile și săptămâni.

Noua actualizare rezolvă numeroase probleme cu sistemul de operare Android. Peste 50 de vulnerabilități „mai serioase” sunt corectate odată cu actualizarea de securitate din ianuarie. Noul patch de securitate remediază, de asemenea, unele vulnerabilități care au afectat Samsung Knox, Secure Folder, NFC și multe altele.

NFC – Near Field Communication este o tehnologie ce permite smartphone-urilor și altor dispozitive să comunice între ele prin atingere sau apropiere, la o distanță mai mică de 10 cm. Ambele dispozitive trebuie să aibă un cip NFC.

Samsung a început să lanseze actualizarea din ianuarie pe dispozitivele sale la începutul acestei luni. În ultimele două săptămâni, compania a lansat patch-ul din ianuarie la serile Galaxy S22, Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 10. Samsung Galaxy Z Flip și câteva modele de gamă medie Galaxy A au primit și ele noua actualizare. Galaxy A52 5G primește acum patch-ul din ianuarie și ar trebui să urmeze Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

Ca de obicei, utilizatorii de Galaxy A52 5G, momentan din Australia, trebuie să primească o notificare de actualizare prin OTA. Dacă nu mai au răbdare, pot încerca să declanșeze actualizarea din Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Dacă nu este acolo, încercați mai târziu, poate sosi oricând.