Actualizarea de securitate din noiembrie lansată pentru seria Galaxy Note 10

229
Actualizarea de securitate din noiembrie lansata pentru seria Galaxy Note 10
Sursa foto: androidheadlines.com

Știm că seria Galaxy Note 10 nu este eligibilă pentru actualizarea la Android 13 și One UI 5.0, dar telefoanele sunt încă pline de viață. Chiar după trei ani de la lansare sunt extrem de apreciate de utilizatorii. Astfel compania Samsung Compania continuă să trimită actualizări de securitate pentru aceste purtătoare de S-Pen. Acum, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ primesc cel mai recent patch de securitate. Actualizarea a debutat în SUA și ar trebui să fie disponibilă pe scară largă în toată lumea în zilele următoare.

În momentul scrierii acestui articol, SMR (Versiunea de întreținere a securității) din noiembrie a fost lansată pentru seria Galaxy Note 10 în SUA. Este vorba despre modelele care nu sunt blocate în rețea. Noua versiune de firmware pentru telefoane este N97*U1UES7HVJ3. Actualizarea este deja disponibilă pe majoritatea rețelelor mobile americane, potrivit AndroidHeadlines.

Seria Galaxy Note 10 primește patch-ul de securitate din noiembrie

Samsung a publicat deja ce face actualizarea de securitate pentru noiembrie. Cel mai recent SMR corectează peste 60 de vulnerabilități. Google s-a ocupat de zeci de vulnerabilități cu risc ridicat și de câteva critice care afectează întregul ecosistem Android. În plus, Samsung rezolvă peste 20 de defecte de confidențialitate și securitate specifice Galaxy pentru seria Galaxy Note 10.

Dacă utilizați un Galaxy Note 10 sau Galaxy Note10+ în SUA, aceste remedieri ar trebui să fie disponibile în curând. Ca de obicei, Samsung va lansa actualizarea în loturi, așa că nu toată lumea o va primi în același timp. Ar trebui să fiți notificat odată ce pachetul OTA (over the air) este disponibil pentru telefonul dvs. Totuși, puteți verifica manual dacă există actualizări. Deschideți aplicația Setări și accesați secțiunea Actualizare software. Acum atingeți Descărcați și instalați pentru a vedea dacă aveți o actualizare disponibilă. Dacă nu, așteptați câteva zile și verificați din nou.

Seria Galaxy Note 10 are 4 modele cu specificații hardware diferite, Note 10, Note 10 5G, Note 10+ și Note 10+ 5G. Modelele internaționale folosesc Samsung Exynos 9825, în timp ce versiunile din SUA și China folosesc Snapdragon 855+.

Este sezonul actualizărilor Android 13 pentru dispozitivele Galaxy. Samsung a lansat deja noua versiune Android pe mai multe din dispozitivele sale premium, dar și din seria mid-range. Din păcate, seria Galaxy Note 10 nu va primi actualizarea Android 13 și interfața aferentă.

Telefoanele nu sunt eligibile pentru această actualizare. Au debutat cu Android 9 Pie la mijlocul anului 2019 și au primit deja cele trei actualizări majore ale sistemului de operare Android. Acestea au fost cele promise de la Samsung. Compania le va trimite doar actualizări de securitate, cel puțin până în august anul viitor, dar probabil și ceva suplimentar.