Actualizarea din noiembrie 2021 pentru seria Galaxy S20 lansată

371
Actualizarea din noiembrie 2021 pentru seria Galaxy S20 lansata
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Noiembrie abia a început, dar seria Galaxy S20 primește deja actualizarea de securitate din această lună. Toate cele trei modele: Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra primesc actualizarea. Mai trebuie menționat că actualizarea de securitate a fost lansată pentru modelele care nu sunt blocate în rețea.

Deși ne așteptăm ca Seria Galaxy S20 să primească actualizarea la Android 12 la scurt timp după seria Galaxy S21, nu este încă clar dacă acest lucru se va întâmpla în 2021. Dar, este clar că înainte de această actualizare majoră de software, patch-urile de securitate lunare vor continua să fie lansate, chiar dacă vin de multe ori fără noi elemente funcționale. Apropo, seria Galaxy S21 a primit actualizarea din noiembrie încă de luna trecută!

Seria Galaxy S20 primeste patch-ul de securitate din noiembrie 2021

Actualizarea din noiembrie pentru Galaxy S20, de exemplu, este doar o simplă actualizare de securitate. O descărcare de aproximativ 190MB aduce la dispozitivele din seria Galaxy S20 versiunea de firmware G98**XXSCDUJ5, conform GalaxyClub. „S” din versiunea de firmware indică faptul că aceasta este o adevărată actualizare de securitate.

Nu știm încă ce va face exact patch-ul din noiembrie, Samsung nu a dat detalii privind problemele rezolvate. Informațiile despre conținut vor fi publicate de Samsung și Google posibil doar săptămâna aceasta. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Galaxy S20!

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Publicăm știri, opinii și review-uri despre toate produsele Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.

Acum puteți instala direct noua actualizare lansată prin OTA pe Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra neblocate în rețea. Nu contează dacă telefonul tău este un model 4G sau 5G, ambele variante vor primi noua actualizare. Dacă este un telefon blocat în rețeaua de telefonie mobilă, va trebui să mai aveți răbdare.

De îndată ce actualizarea ajunge pe telefon va apărea automat o notificare. Puteți verifica și manual disponibilitatea actualizării prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.