Actualizarea stabilă UI 4.0 pentru Fold 3 și Flip 3 disponibilă la nivel global

419
Actualizarea stabila UI 4.0 pentru Fold 3 si Flip 3 disponibila la nivel global
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung pare să fi rezolvat în sfârșit toate problemele cu versiunea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. Marea actualizare este acum lansată pe mai multe dintre dispozitivele sale la nivel global. Mai exact, Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 primesc acum noua versiune One UI pe mai multe piețe. La fel este cazul cu Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra.

Samsung a lansat pentru prima dată actualizarea stabilă One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21 la mijlocul lunii noiembrie. Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 au urmat câteva săptămâni mai târziu. Dar apoi au apărut probleme din belșug, conform AndroidHeadlines. Marea actualizare a cauzat numeroase probleme la cele două pliabile, forțând compania să o retragă temporar. După ce Samsung a remediat urgent problemele și a reluat lansarea, o problemă de compatibilitate cu Google Play a forțat o nouă suspendare. Se pare că și acele probleme au fost rezolvate acum.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Fold 3 și Flip 3 primesc actualizarea stabilă One UI 4 la nivel global

Samsung a reluat actualizarea stabilă One UI 4 pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 în Coreea de Sud. Acum actualizarea a fost lansată în mai multe țări. În momentul scrierii acestui articol, cele două pliabile primesc actualizarea OTA (over the air) în mai multe țări din Europa. Probabil că și alte regiuni vor primi noua actualizare în zilele următoare. Dacă folosiți oricare dintre aceste telefoane, actualizarea are o versiune de firmware care se termină cu BUL6.

Până la sfârșitul lunii decembrie 2020, Samsung a lansat actualizarea stabilă One UI 3.0 pentru doar trei telefoane Galaxy. În acest an, deja actualizarea stabilă One UI 4.0 a fost lansată pentru mai multe telefoane – seria Galaxy S21, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 2. Nu am fi surprinși dacă mai multe dispozitive Samsung vor mai primi în acest an actualizarea stabilă One UI 4.0.

Interfața Samsung One UI 4.0 cu nume de cod intern „Snow Cone” bazată pe Android 12, este a 4-a generație de One UI. Aceasta se concentrează pe personalizare, confidențialitate și acces la ecosistemul Samsung în expansiune.

Seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 ar putea primi actualizarea stabilă One UI 4.0 în continuare. Un director Samsung a confirmat recent că seria Galaxy S20 nu va mai primi versiuni beta One UI 4.0. Adică, următoarea actualizare pentru această serie va aduce versiunea stabilă. Rămâne de văzut dacă lansarea va începe înainte de sfârșitul acestui an. Nu știm dacă același lucru este valabil și pentru seria Galaxy Note 20.