Actualizări mai vechi sau mai noi pentru Galaxy A14 4G, A22 și Galaxy A23

324
Actualizari mai vechi sau noi pe Galaxy A14 4G A22 si Galaxy A23
Sursa foto: galaxyclub.nl

Pe lângă numeroasele telefoane Samsung de ultimă generație care sunt în prezent actualizate, compania nu uită din modelele de gamă medie inferioară. Acum mai multe dintre aceste telefoane, foarte bine vândute la nivel global, primesc diferite actualizări, unele actualizarea din august, altele pe cea din septembrie. Este vorba despre Samsung Galaxy A14 4G, Galaxy A22 și Galaxy A23.

Samsung Galaxy A14 4G primește actualizarea din septembrie 2023. Deși modelele de telefoane accesibile Samsung nu primesc actualizări noi la fel de des ca modelele scumpe de top, ele se vând ca pâinea caldă. Acestea sunt adesea, la o oarecare distanță de cele mai bine vândute dispozitive Samsung, dar acest lucru nu se aplică și pentru Galaxy A14 4G în 2023. Atât modelul 4G, cât și cel 5G sunt în top 10 cele mai bine vândute telefoane din Q2 2023.

Galaxy A14 4G, Galaxy A22 și Galaxy A23 primesc diferite actualizări

În prezent, a fost lansată actualizarea din septembrie 2023 pentru Galaxy A14 4G în mai multe țări din Europa. Actualizarea are numărul de firmware A145RXXU3AWI3. Înainte de actualizare, Samsung Galaxy A14 4G încă rula pe patch-ul de securitate din august. Actualizarea a venit mai devreme decât era planificată – dar, desigur, aceasta nu este o problemă.

Actualizarea este disponibilă pe toate modelele Galaxy A14 4G (număr de model SM-A145R) din Europa, inclusiv din România. Modelul Galaxy A14 5G are în prezent pe patch-ul din iulie, așa că va primi actualizarea din octombrie. Cu toate acestea, la momentul scrierii acestui articol, această actualizare nu a fost lansată, potrivit site-ului olandez GalaxyClub.

Numele Țările de Jos – Netherlands (Olanda) face referire la altitudinea sa joasă și topografia plană. Olanda are doar aproximativ 50% din terenul său depășind 1 metru deasupra nivelului mării. Aproape 26% din teritoriu este sub nivelul mării.

În plus, în ultimele zile a apărut și o nouă actualizare și pentru Galaxy A22. Dispozitivul a fost vândut doar în versiunea 5G în diferite țări din Europa și acum este în curs de actualizare. Acest lucru se întâmplă la scurt timp după o actualizare la fel de importantă care a sosit pe Galaxy A23 la începutul acestei luni. Galaxy A22 primește versiunea de firmware A226BXXU7DWH4 cu o greutate de 1,1 GB. Samsung Galaxy A23 primește firmware-ul A236BXXU4CWGJ cu o dimensiune de 1,5 GB. Patch-ul din august va fi instalat pe ambele dispozitive.

În plus, multe dintre aplicațiile proprii Samsung – aparținând interfeței One UI – sunt, de asemenea, actualizate la cea mai recentă versiune. Actualizările pentru Galaxy A22 și Galaxy A23 sunt acum disponibile pe toate versiunile de dispozitiv vândute în mai multe țări din Europa.