Acasă Stiri Actualizări pentru Galaxy S20 FE (august) și Galaxy A51 (iulie)

Actualizări pentru Galaxy S20 FE (august) și Galaxy A51 (iulie)

Samsung continuă ofensiva actualizărilor pentru telefoanele sale. Cele mai multe primesc actualizarea de securitate din august 2021, dar sunt și modele care primesc actualizarea din iulie. Samsung Galaxy S20 FE a început să primească actualizarea din august, dar o actualizare destul de mare, cu patch-ul de securitate din iulie este gata pentru Samsung Galaxy A51. Noua actualizarea nu aduce inovații funcționale pentru niciunul dintre aceste dispozitive.

Trei versiuni de Samsung Galaxy S20 FE sunt disponibile în Europa. Există un Samsung Galaxy S20 FE 4G (SM-G780F) cu procesor Exynos, un Galaxy S20 FE 4G (SM-G780G) cu procesor Qualcomm Snapdragon și un model Samsung Galaxy S20 FE 5G (SM-G781B), tot cu un cip Qualcomm.

Actualizare Samsung Galaxy S20 FE august 2021

Pentru primele două modele actualizarea cu patch-ul august este deja în aer. De exemplu, Galaxy S20 FE 4G (cu Exynos) va primi o actualizare majoră de peste 356MB cu versiunea de firmware G780FXXU5CUG6. Modelul cu Qualcomm a aceluiași dispozitiv va primi versiunea de firmware G780GXXS2AUG4, conform Galaxy Club. În ambele cazuri, noul patch va fi instalat, incluzând 34 de remedieri pentru sistemul de operare Android și 8 îmbunătățiri pentru interfața Samsung One UI.

Noua actualizare pe modelele S20 FE 4G cu Exynos este deja disponibilă în mai multe țări din Europa. Sunt incluse aici Olanda, Belgia, Elveția, Slovacia, Ungaria sau Luxemburg. În următoarele zile ar trebui să fie disponibilă în toată Europa, dar și în alte țări. Nu este încă disponibilă pentru modelul S20 FE 5G în momentul scrierii articolului, dar acest lucru ar trebui să se schimbe în orice moment.

Luxemburg – oficial Marele Ducat de Luxemburg. Luxemburg avea în jur de 640.000 de locuitori în iulie 2021. La 1 ianuarie 2021, proporția străinilor era de 47,2%. Motto-ul Luxemburgului este: „Vrem să rămână ceea ce suntem“.

Așteptăm actualizarea din august și pentru celelalte modele din seria Galaxy S20. În momentul când apare asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea Wi-Fi pentru o viteză de descărcare mai bună și fără erori. De asemenea, este recomandat o rezervă de baterie de aproximativ 50%.

Actualizare și pentru pentru Samsung Galaxy A51

La începutul acestei luni, am menționat deja o serie de dispozitive care sunt actualizate în fiecare trimestru și care urmează să apară pentru un nou patch. Pentru unul dintre ei, o actualizare a fost deja lansată: Samsung Galaxy A51.

Dispozitivul respectiv va primi o actualizare decentă de peste 845MB, care conține varianta de firmware A515FXXU5EUG3. În ciuda acestui fapt, jurnalul de schimbări afirmă doar că „ Securitatea dispozitivului dvs. a fost îmbunătățită”. Tot cu această actualizare sosește și patch-ul din iulie. Nu știm ce altceva mai adduce această actualizare, dar am văzut același lucru recent pe alte dispozitive. Ocupă un spațiu destul de mare, de sute de MB și fără modificări evidente. În orice caz, o bilă albă pentru Galaxy A51 cu patch-ul din iulie.

Actualizarea a fost lansată în Spania, Ungaria, Olanda, Belgia, Grecia, Albania, Italia, Polonia sau UK printre altele. Sigur, sosirea actualizării mai depinde și de operatorii de telefonie mobilă. În zilele următoare se va extinde sigur în toată Europa.

Ca de obicei veți primi automat o notificare de îndată ce actualizarea poate fi descărcată pe telefon. De asemenea, puteți verifica manual disponibilitatea prin SetăriActualizare Software -˃ și dacă este apăsați Descărcați și instalați.

Stiri

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...