Actualizări: Galaxy S20, Z Flip 3, Z Fold 3 (august), Galaxy S10 (iulie)

215
Actualizari Galaxy S20
Sursa foto: galaxyclub.nl

Ieri Samsung a lansat noile telefoane pliabile, seria Galaxy Watch 5 și căștile wireless Galaxy Buds 2 Pro. Acest lucru nu a împiedicat gigantul sud-coreean să lanseze și noi actualizări pentru mai multe telefoane Samsung Galaxy. Din nou, Samsung lansează o mulțime de actualizări dintr-o singură lovitură. Patch-ul de securitate din august a fost lansat pentru seria Galaxy S20, Z Flip 3 și Z Fold 3. În plus, Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ vor primi actualizarea de securitate din iulie.

Samsung a lansat noua generație de telefoane Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Dar acum, cea mai recentă actualizare de securitate a fost lansată pentru pliabilele precedente Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. De exemplu, Samsung Galaxy Z Flip 3 primește o actualizare de 427MB – cu versiunea de firmware F711BXXU2CVG8. Samsung Galaxy Z Fold 3 primește versiunea de firmware F926BXXU1CVG8 într-un pachet care cântărește aproximativ 437MB.

Patch-ul de securitate din august va fi instalat pe ambele dispozitive, potrivit GalaxyClub. În plus, vedem că „stabilitatea generală a dispozitivului” este de asemenea îmbunătățită. Lipsesc detalii, dar contați pe remedierea erorilor și/sau optimizările obișnuite. Actualizarea este disponibilă în mai multe țări din Europa.

Actualizări de securitate pentru mai multe telefoane Samsung

De asemenea, vedem aceleași puncte pe lista de modificări cu actualizarea din august pentru seria Galaxy S20. Actualizarea pentru Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra a fost lansată la sfârșitul lunii iulie, dar abia acum ajunge în toată Europa. Este disponibilă și în România și are o mărime de aproape 247MB. ​Conține versiunea de firmware G98**XXUEFVG5, unde asteriscurile înlocuiesc numerele de model pentru fiecare variantă.

Asteriscul (*) din latină asteriscum „steluță, stea mică”, este un semn tipografic convențional, în formă de steluță cu șase brațe. Se numește așa pentru că seamănă cu o imagine convențională a unei stele heraldice.

O altă serie emblematică care primește o nouă actualizare este Galaxy S10. Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ primesc actualizarea din iulie. La sfârșitul lunii iulie, am fost surprinși că patch-ul lunii respective a fost disponibil doar pentru Galaxy S10e. Acum Galaxy S10 și Galaxy S10+ primesc o actualizare la versiunea de firmware G97*FXXUFHVG4. Nu conține patch-ul din august, dar conține patch-ul din iulie. Acest lucru face seria să fie destul de actualizată, dacă luați în considerare că dispozitivele au primit doar o actualizare pe trimestru din această primăvară.

Apropo, actualizarea face mai mult decât instalarea patch-ului din iulie. Conexiunea Bluetooth și stabilitatea camerei sunt, de asemenea, îmbunătățite. Se pare că era nevoie de această optimizare. Actualizarea este disponibilă momentan pe modelele libere de rețea din seria Galaxy S10, dar vor urma și celelalte în scurt timp.

Următoarele se aplică tuturor dispozitivelor menționate: mai devreme sau mai târziu veți primi automat un mesaj că puteți descărca o nouă actualizare. Dacă nu doriți să așteptați asta, puteți verifica direct disponibilitatea. Faceți acest lucru prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.