Alte actualizări din iulie: seria Galaxy Note 10 și Galaxy A70

667
Sursa Foto: galaxyclub.nl

După ce zilele trecute au început să primească actualizarea de securitate din iulie seria Galaxy S20, Galaxy Z Flip și Galaxy A50, acum și alte smartphone-uri Samsung primesc patch-ul de securitate din iulie 2020. Actualizarea de securitate Android din iulie 2020 este acum lansată la Galaxy Note 10 și Note 10+.

Cele două modele Galaxy Note 10 au numerele de model SM-N970F (Note 10) și, respectiv, SM-N975F (Note 10+). Aceste upgrade-uri vin prin OTA pot fi identificate prin numerele variantele de firmware N970FXXS5CTFA și N975FXXS5CTFA. Nicio altă modificare sau adăugare nu este inclusă cu această versiune. Este vorba strict de a crește nivelul de securitate al celor două smartphone-uri.

Actualizarea este disponibilă în prezent în mai multe țări europene, precum Spania, Luxemburg și Olanda, conform XDA-Developres. Corecția de securitate este doar pentru varianta globală bazată pe procesorul Samsung Exynos 9825.

Corecția de securitate din iulie pentru Galaxy Note 10

Pentru seria Galaxy Note 10 actualizarea este aproximativ 158 MB. În cele două versiuni de firmware apare litera „S”, de exemplu N970FXXS5CTFA. Litera „S” din numărul versiunii arată că această actualizare îmbunătățește doar securitatea. Din păcate nu știm ce face acest patch de securitate, corecții, rezolvări de stabilitate sau altceva. Important este că a fost lansat pentru seria Note 10. Funcțional nimic nu se schimbă, conform GalaxyClub.

Galaxy Club este un site din Olanda ce publică informații de ultimă oră despre telefoanele, tabletele și produsele conexe Samsung Galaxy. Este un site olandez scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Are peste 240.000 de vizitatori lunar pe site.

Momentan, actualizarea este în aer prin OTA. Ca de obicei telefoanele libere de rețea vor fi primele care vor primi noua corecție de securitate. Modelele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă vor primi mai târziu actualizarea. Utilizatorii acestora vor trebui să mai aibă răbdare, dar, fără îndoială, corecția va fi lansată și pe dispozitivele lor în această lună.

Pe cele două modele Note 10 veți primi automat o notificare imediat ce puteți descărca actualizarea pe dispozitiv. De asemenea, puteți verifica manual, prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Galaxy A70 primește patch-ul de securitate din iulie

Proprietarii din Galaxy A70 din Europa ar trebui să se aștepte și ei în scurt timp la actualizarea din iulie. Aceasta a fost lansată momentan doar în Australia. Probabil în următoarele zile ar trebui să se extindă și în alte zone geografice.

Samsung Galaxy A70 cu numărul de model SM-A705YN, primește firmware-ul cu numărul A705YNDXU5BTF1. Conform SamMobile, actualizarea trimisă prin OTA se derulează atât la modelele deblocate, cât și la modelele operatorului de telefonie Telstra.

În ultimul timp, Samsung ne-a surprins în ceea ce privește actualizările. Nu numai că aduce rapid la telefoanele sale cele mai recente versiuni de Android, dar trimite repede și noile pachete de securitate. Sperăm să o țină tot așa!