Android 12L ajunge pe tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4G

177
Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Utilizatorii versiunii LTE a tabletei Samsung Galaxy Tab S6 Lite primesc acum vești bune. Samsung a lansat o actualizare majoră de software pentru tableta Lite lansată în aprilie 2020. Nu, nu este încă sistemul de operare Android 13. Dar, posesorii de Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4G primesc actualizarea la Android 12L și interfața Samsung One UI 4.1.1.

Android 12L este o versiune Android destinată tabletelor. Acesta aduce câteva funcții noi care vă permit să profitați la maximum de ecranul mare. Printre acestea sunt o bară de activități persistentă, gesturi noi, un panou Edge îmbunătățit și multe altele, potrivit AndroidHeadlines. Samsung a integrat aceste funcții în software-ul personalizat One UI 4.1.1 și l-a lansat pe telefonul pliabil Galaxy Z Fold 4. Ulterior, a introdus noua versiune One UI pe alte dispozitive eligibile – toate tabletele recente și pliabilele din seria Fold.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4G primește Android 12L

Samsung Galaxy Tab S6 Lite a început să primească actualizarea One UI 4.1.1 bazată pe Android 12L cu câteva luni în urmă. Dar versiunea inițială a acoperit doar modelele Wi-Fi. Utilizatorii cu o unitate compatibilă LTE au trebuit să aștepte în tot acest timp pentru aceasta. Actualizarea a fost lansată în sfârșit și în versiunea mobilă. Utilizatorii din Asia și Africa primesc actualizarea cu versiunea de firmware P619XXU1AVJ2. O lansare globală ar trebui să urmeze în zilele următoare. Actualizarea ar trebui să ajungă în scurt timp și în Europa și România. Actualizarea va fi lansată prin OTA și veți primi o notificare când ajunge pe tabletă. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Tab S6 Lite vs Galaxy Tab S5e!

Această actualizare pentru Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4G vine cu patch-ul de securitate din septembrie. Este destul de depășit acum, deoarece Samsung a lansat deja actualizarea de securitate din noiembrie pe zeci de dispozitive Galaxy. Probabil Samsung a plănuit să lanseze One UI 4.1.1 pentru versiunea 4G aproximativ în același timp cu versiunea Wi-Fi în septembrie, dar a trebuit să întârzie lansarea din cauza unor probleme neprevăzute.

Stuart Hughs iPad2 este cea mai scumpă tabletă din lume. Costă 8 milioane USD. Are spatele din aur de 24k și logo-ul mărului din spate este încrustat cu 53 de diamante. Rama este realizată dintr-o piatră prețioasă rară, Ammolite.

Tableta Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4G a debutat cu Android 10 din cutie. Este eligibilă și pentru actualizarea Android 13. Actualizarea finală a sistemului de operare Android pentru tabletă ar putea sosi luna viitoare sau la începutul lui 2023. Galaxy Tab S6 5G va primi și Android 13. Dar Galaxy Tab S6 nu. A sosit cu Android 9 și își va încheia viața pe Android 12L și One UI 4.1.1.