Samsung nu are egal, Android 13 ajunge la Galaxy Z Flip, Fold 2 și Galaxy A72

355
Samsung nu are egal actualizeaza Galaxy Z Flip Fold 2 si Galaxy A72 la Android 13
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung pare să se grăbească să actualizeze toate dispozitivele sale Galaxy eligibile la Android 13. În ultimele două săptămâni, a lansat noua versiune Android pe zeci de smartphone-uri și tablete. Samsung vrea să termine cu actualizarea Android 13 încă din acest an, așa că acum primesc noua actualizare Galaxy Z Flip, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy A72.

În momentul în care am scris acest articol, Galaxy Z Fold 2 primește Android 13 și One UI 5.0 în Europa. Lansarea a început în Marea Britanie cu versiunea de firmware F916BXXU2IVK3. Samsung ar trebui să lanseze în curând actualizarea în mai multe țări europene, acoperind apoi și celelalte părți ale lumii. Samsung Galaxy Z Fold 2 primește și patch-ul de securitate din noiembrie odată cu marea actualizare Android.

Galaxy Z Flip, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy A72 primesc Android 13

Lansarea noului software Android 13 și One UI 5.0 pentru Galaxy Z Flip a început și în Europa. Samsung a lansat deja actualizarea pentru modele 5G în mai multe țări din Europa, printre care și România. Actualizarea este disponibilă și în Franța, Germania, Italia, Polonia, Portugalia, Spania și Țările de Jos, printre altele.

Noua versiune de firmware pentru versiunea 5G a modelului original pliabil cu clapetă este F707BXXU7IVK6. În următoarele câteva zile, această actualizare ar trebui să acopere atât versiunile 4G, cât și 5G ale Galaxy Z Flip la nivel global. Acest dispozitiv primește cu această ocazie și actualizarea de securitate din noiembrie, potrivit AndroidHeadlines.

Android Headlines este un site american fondat în 2010. Are sediul în Los Angeles, California, SUA. Este una dintre cele mai importante și serioase surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

Samsung Galaxy A72 este un alt smartphone Samsung care a început să primească actualizarea One UI 5.0 bazată pe Android 13 în ultimele zile. Smartphone-ul premium de gamă medie din 2021 primește în prezent noua versiune Android în Rusia. Telefonul are în remorcă și actualizarea de securitate din noiembrie. Actualizarea aduce versiunea de firmware a telefonului la A725FXXU4CVJB. O lansare în Europa și la nivel global va avea loc zilele următoare.

Dacă sunteți un utilizator al acestor modele și așteptați actualizarea Android 13 trebuie să sosească în orice moment. Recent Samsung a declarat că își propune să acopere toate produsele eligibile cu Android 13 până la sfârșitul anului. Dacă menține acest ritm incredibil Samsung nu va avea nicio problemă în atingerea scopului.