Samsung vrea să încheie actualizările Android 13 și One UI 5.0 luna viitoare

240
Samsung vrea sa incheie actualizările la Android 13 luna viitoare
Sursa foto: via notebookcheck.net

Conform programului oficial de actualizare al Samsung, multe dispozitive vor rămâne pe Android 12 până la începutul anului 2023. Lansarea One UI 5.0 bazată pe Android 13 a ajuns până în prezent la foarte multe dispozitive Samsung Galaxy. Dar Samsung nu se oprește aici. Recent un vicepreședinte Samsung a prezentat acum planurile de a schimba lucrurile și de a termina actualizarea la Android 13 înainte de sfârșitul anului.

În ultimii ani, Samsung și-a actualizat portofoliul de produse mobile la versiuni noi de Android, cât mai rapid. Programul Samsung de lansare a Android 13 și One UI 5, început luna trecută. Trebuia să se întindă până în februarie 2023 pentru a termina cu Galaxy A03, Galaxy A03s și Galaxy A04s. Dar, lucrurile au luat o altă întorsătură. Anul acesta Samsung a întrecut orice închipuire în materie de actualizări. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune telefoane Samsung aflate la această oră pe piață!

Actualizările la Android 13 cel mai probabil se vor încheia în acest an

Până acum, Samsung a respectat programul, deși a adus Android 13 pe câteva dispozitive cu o lună mai devreme. De exemplu, actualizarea bazată pe Android 13 a ajuns acum la Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3, la Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE, înainte de data programată inițial. Potrivit lui Sally Hyesoon Jeong, vicepreședinte al Android Framework R&D la Samsung, compania intenționează să accelereze lansarea noului software și să încheie actualizările cu Android 13 și One UI 5.0 încă din acest an.

Notebookcheck este un site fondat în 2005 care publică informații tehnice despre notebook-uri/laptopuri, tablete și smartphone-uri. Are sediul la Viena, Austria. Notebookcheck este finanțat aproape în întregime din veniturile din publicitate.

Într-un interviu acordat colegilor noștri de la SamMobile, via Notebookcheck, vicepreședintele a explicat că Samsung acordă prioritate vitezei atunci când distribuie actualizări majore ale sistemului de operare, păstrând în același timp fiabilitatea.

Problemele recente ale seriei Galaxy Watch 4 sugerează că Samsung ar trebui să se aplece pe acesta din urmă mai mult decât să se bazeze pe viteză. Samsung a lansat o actualizare recentă pentru problemele care au cauzat blocarea ceasurilor Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic de fiecare dată când repornesc. Samsung vrea acum să actualizeze toate dispozitivele eligibile la Android 13 și One UI 5.0 până la sfârșitul lunii viitoare. În acest caz ar fi primul producător de Android, exceptând Google, care va face acest lucru.