Actualizarea la Android 14 lansată pentru Samsung Galaxy A72

274
Samsung Galaxy A72 Android 14 features
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung a actualizată până acum aproape toate dispozitivele sale compatibile cu Android 14 și One UI 6.0. Mai sunt puține care vor primi această actualizare în perioada următoare, dar acum, unul dintre telefoanele care inițial era prevăzut pentru actualizare în decembrie 2023, primește noua actualizare. Este vorba despre Samsung Galaxy A72.

Actualizare la Android 14 pentru Galaxy A72 vine cu versiunea de firmware A725FXXU6EWL4 și o dimensiune a pachetului de instalare de 2,2 GB. Actualizarea a debutat deja în Rusia și Samsung o va extinde în curând la nivel global, potrivit SammyFans. Actualizarea de software aduce și patch-ul de securitate din decembrie 2023 care îmbunătățește securitatea și stabilitatea dispozitivului.

Noua actualizare aduce multe funcții și îmbunătățiri noi, care sunt legate în principal de Panoul rapid, Ecranul de blocare, Fișierele mele, Memento, Calendar, Sănătate, Player-ul video, aplicația Vreme, Galerie, Cameră, Ecran de pornire și multe altele. Aceste caracteristici sunt concepute pentru a face experiența utilizatorului mai convenabilă și mai plăcută.

Printre noile funcții se numără fișiere drag-and-drop cu două mâini între aplicații și noi instrumente îmbunătățite de editare foto și video. Nu lipsește nici suportul pentru o singură parolă pentru hotspot-uri mobile, noi opțiuni de accesibilitate și multe altele.

Samsung Members – Membrii Samsung este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre dispozitivele Samsung Galaxy. Oferă serviciile de care aveți nevoie legate de ele, sfaturi și cele mai recente știri.

Mai mult, cu Android 14 au fost actualizate mai multe aplicații stoc la cea mai recentă versiune disponibilă. Este vorba despre Samsung Notes, Health, Members, Calculator, Voice Recorder și multe altele. Dacă ați primit actualizarea, instalați-o acum pentru a vă bucura de noi funcții și îmbunătățiri ale smartphone-ului dvs. Galaxy A72. Vedeți pe I❤️Samsung cum să asigurați documentele din Samsung Notes cu o amprentă sau o parolă!

Pentru că este un pachet destul e mare de date (2,2GB), vă recomandăm să descărcați noua actualizare printr-o rețea Wi-Fi pentru a evita eventualele erori. Vedeți pe I❤️Samsung cum să vă găsiți parola Wi-Fi pe un dispozitiv Samsung Galaxy!

Dacă dețineți un Samsung Galaxy A72 în Rusia, accesați Setări -> Actualizare software și atingeți Descărcați și instalați pentru a obține cea mai recentă actualizare. Din cauză că lansarea are loc în loturi, poate dura câteva zile pentru a ajunge la toate telefoanele.