Android Pie la telefoanele Galaxy și unele caracteristici detaliate

1567

Compania Samsung încă nu spune nimic despre programul de actualizare cu Android 9.0 Pie pentru dispozitivele sale. Samsung France a cerut comunității membrilor Samsung să detalieze unele dintre modificările pe care ar putea să le aducă actualizarea. Postările despre aceste modificări sugerează că actualizarea nu va veni înainte de ianuarie 2019.

Acest lucru nu mai surprinde pe nimeni, cunoscut fiind faptul că Samsung nu se grăbește cu actualizările noilor sisteme de operare. Conform SamMobile de unde provine informația, este dezamăgitor pentru mulți utilizatori de telefoane Samsung. Mai ales prin prisma faptului că alți producători au testat Android Pie pentru dispozitivele lor de ceva timp.

Bineînțeles, nimic nu este confirmat în acest moment, cu atât mai mult de către compania Samsung. Informația care vine de la o comunitate oficială Samsung ne oferă o idee despre ce să ne așteptăm de la Pie.

Caracteristici aflate pe Galaxy S9 și Galaxy Note 9 vor ajunge și pe Note 8

Unele caracteristici care sunt deja disponibile pe Galaxy S9 și Galaxy Note 9 vor veni la dispozitive mai vechi. Galaxy Note 8, atunci când va fi actualizat cu Android 9.0 Pie, va primi unele caracteristici aflate pe aceste telefoane. De exemplu, un spațiu va fi adăugat automat după un număr de telefon când se utilizează glisarea pentru nume. Acest lucru este deja prezent pe cele mai recentele telefoane emblematice.

De asemenea, a fost confirmat faptul că al doilea SIM, la variantele dual-SIM, va susține VoLTE și VoWi-Fi. Acest lucru a fost activat la Galaxy S9 la începutul acestui an cu o actualizare de software și este susținut de Note 9. În plus, caracteristici suplimentare sunt incluse în actualizarea Android Pie pentru aplicații native, cum ar fi înregistratorul de voce (voice recorder) și galeria (gallery).

VoWiFi – Voice over Wi-Fi. Este un termen utilizat de obicei pentru a descrie furnizarea de servicii de telefonie comercială prin intermediul tehnologiilor Voice over IP de la dispozitivele mobile conectate prin Wi-Fi. VoWi-Fi este util pentru cei care lociuesc în zone une semnalul de telefonie mobilă nu este bun.

Actualizările pentru Gallery vor permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință înregistrările video înregistrate. Samsung a stabilit partea referitoare la aplicația pentru camere foto, care prezintă toate imaginile când aplicația a fost lansată prin Camera. Acesta va afișa numai fotografiile din dosarul Cameră când Galeria este deschisă. Acest lucru după ce ați făcut o fotografie prin intermediul aplicației Cameră.

Tastatură plutitoare pentru Galaxy S8 și Galaxy Note 8

S-a confirmat că se dezvoltă noi caracteristici ale camerei, care vor fi disponibile începând din ianuarie 2019. Este data la care cel mai probabil Android 9.0 Pie va fi lansat de Samsung. De asemenea, este posibil să utilizați blițul telefonului în modul de focalizare directă, ceea ce Galaxy Note 9 permite deja. Android Pie pentru dispozitive precum Galaxy Note 8 și Samsung Galaxy S8 vor aduce caracteristici suplimentare de la smartphone-urile recente. Acestea includ posibilitatea utilizării unei tastaturi plutitoare în timpul sesiunilor de jocuri.

Noile funcții includ abilitatea telefonului de a citi numele și numărul de telefon în timpul unui apel primit. Mai includ și posibilitatea de a reduce înregistrările audio și de a asculta partea dorită din cadrul înregistrării.

Apar unele lucruri noi cu Android Pie și pentru Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Am mai scris deja că Samsung testează actualizarea Android 9 Pie pentru Galaxy S9 pe toate piețele. Compania nu a confirmat momentan nici un program beta și poate mai trece ceva timp înainte să facă acest lucru. Anul trecut, programul beta pentru Android Oreo la telefoanele emblematice nu a fost confirmat până în noiembrie. Trăim cu speranța că programul beta pentru Pie va ajunge mai repede.