Știm capacitatea bateriei carcasei căștilor Galaxy Buds 3 Pro

101
Samsung Galaxy Buds 3 Pro case battery capacity
Sursă foto: GSMArena

Următorul eveniment Galaxy Unpacked este așteptat între începutul și mijlocul lunii iulie, cu Parisul ca oraș gazdă. Evenimentul Samsung este programat să aibă loc cu aproximativ două săptămâni înainte ca orașul să găzduiască Jocurile Olimpice de vară. Pe lângă telefoane pliabile, noi tablete, un inel inteligent în premieră, Samsung va lansa la Paris cel mai probabil și căștile Galaxy Buds 3 Pro.

Au existat multe zvonuri despre Fold 6, Flip 6, seria Galaxy Tab S10 și Galaxy Ring, dar mai puține despre Galaxy Buds 3 Pro. Acum avem noi informații, via GSMArena, despre următoarea generație de căști Samsung TWS (True Wireless Stereo).

Galaxy Buds 3 Pro: carcasa are o baterie de 500 mAh

Carcasa setului Galaxy Buds 3 Pro va avea o baterie de 500 mAh. Este oarecum dezamăgitor, tot o capacitate de 500 mAh are și carcasa căștilor Galaxy Buds 2 Pro. Capacitatea bateriei mugurilor în sine nu a fost confirmată încă, dar generația anterioară de muguri Pro are baterii de 58 mAh.

Informațiile provin de la prestigioasa agenție de certificare TÜV SÜD. Noile căști wireless Samsung sunt listate pe site-ul TÜV SÜD cu numărul de model EB-BR630ABY. Acest număr a apărut și pe site-urile web de certificare BIS India și Safety Korea.

TÜV SÜD este o companie germană fondată în 1866. Este o organizație de testare cu o gamă largă de servicii de testare și certificare ca obiectiv principal. TÜV Süd are peste 800 de locații în Germania, Europa, America și Asia.

Căștile Galaxy Buds 2 Pro au o certificare IPX7 pentru rezistență la apă. Acest lucru protejează mugurii de scufundare la un metru de apă timp de 30 de minute. Din păcate, carcasa nu are rating IP, nu opune rezistență la pătrunderea apei. Între altele ne așteptăm la o certificare cel puțin IPX8, dar și o certificare pentru carcasă.

Cum Samsung a prezenta la începutul anului la CES 2024 o carcasă pentru căști cu ecran OLED, ne așteptăm să vedem căștile Galaxy Buds 3 Pro în interiorul acestei carcase la Paris. Noul model se va concentra cu siguranță pe funcțiile AI, care sunt o forță motrice majoră din spatele seriei Galaxy S24.

Recent Galaxy Buds 2 Pro, Buds 2 chiar și Samsung Galaxy Buds FE au fost actualizate cu suport pentru traducere live. Dacă acest lucru a fost posibil pe aceste modele cu un hardware mai vechi, ne așteptăm ca noile căști să vină cu mult mai multe funcții AI.