Beneficiile oferite la precomanda unui telefon din seria Galaxy S24

338
Beneficiile oferite la precomanda un telefon din seria Galaxy S24
Sursa foto: via androidauthority.com

Este oficial, Samsung va lansa seria Galaxy S24 pe 17 ianuarie 2024, la un eveniment Galaxy Unpacked din California. Seria emblematică va fi lansată cu Galaxy AI, va beneficia astfel de foarte multe funcții de inteligență artificială. Beneficiile de precomandă, cadourile care vor fi oferite celor care precomandă un telefon din această serie, ar putea include un upgrade gratuit de stocare și reduceri la Galaxy Buds FE și Galaxy Watch.

Ne apropiem din ce în ce mai mult de lansarea seriei Samsung Galaxy S24, iar noi informații despre dispozitive continuă să apară. Am acum avem informații, via AndroidAuthority, despre potențialele beneficii de precomandă pe care Samsung le-ar putea oferi la cei care precomandă un telefon din seria Galaxy S24.

O postare pe platforma socială sud-coreeană Naver a evidențiat posibile beneficii de precomandă pentru seria Galaxy S24. Conform acestei scurgeri, ca beneficiu de precomandă, Samsung va permite utilizatorilor să-și dubleze spațiul de stocare pe seria S24. Am văzut același upgrade gratuit de stocare când au fost lansate seriile Galaxy S22 și Galaxy S23 în SUA. În acest fel noua ofertă este în concordanță cu strategia de precomandă a Samsung.

Deci, veți primi astfel un Galaxy S24 cu stocare de 512GB, de exemplu, dacă achiziționați o versiune de 256GB. Sau dacă achiziționezi modelul Galaxy S24 Ultra cu 512GB stocare vei primi modelul cu stocare de 1TB. Se spune că Samsung Galaxy S24 Ultra de 1TB și opțiunile de culoare suplimentare exclusive, pentru toate cele trei versiuni sunt disponibile doar prin magazinul online al Samsung.

Naver este o platformă online sud-coreeană operată de Naver Corporation. A debutat în 1999 ca primul portal web din Coreea de Sud cu propriul motor de căutare. Echipa din spatele Naver este un grup de foști angajați Samsung.

Tot potrivit Naver, unii clienții ar putea obține reduceri la căștile Galaxy Buds FE și Galaxy Watch ca beneficiu de precomandă. Modelul exact al ceasului nu este încă cunoscut. Samsung a oferit în ultimii doi ani un Galaxy Watch 4 cu reducere la seriile Galaxy S22 și Galaxy S23. În acest fel sperăm la un Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 6 în acest an. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Galaxy Watch 5!

Samsung nu a confirmat acest lucru, așa că avem unele rețineri în privința celor de mai sus. Dar, cum sursa informației este și Coreea de Sud și cunoscând antecedentele Samsung în materie de scurgeri de informații, ne așteptăm ca aceste detalii să fie corecte.