Programul beta One UI Watch pentru Galaxy Watch 4 va începe pe 2 iunie

244
Programul beta One UI Watch pentru Galaxy Watch 4
Sursa Foto: via tizenhelp.com

În fiecare an, Samsung deschide programul de testare beta One UI pentru smartphone-urile sale emblematice. Recent, a lansat un program beta One UI 4.0 bazat pe Android 12 în multe țări. Acum, Samsung va începe să recruteze utilizatori Galaxy Watch pentru programul beta One UI Watch.

Compania Samsung lansat oficial un banner în aplicația Samsung Members. Conform membrilor comunității Samsung, programul beta One UI Watch va începe pe 2 iunie în țara de origine a companiei, Coreea de Sud. Programul beta va fi limitat la versiunile standard ale celor două smartphone-uri. Așa că dacă aveți vreun smartwatch ediție specială, gen Galaxy Watch 4 PXG Golf Edition, nu puteți participa la acest program beta.

One UI Watch beta pentru seria Galaxy Watch 4

Scopul principal al programului este de a obține feedback și de a asigura calitatea software-ului nou construit. Programul beta va fi deschis pentru ceasurile inteligente Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Watch 4 Classic. Înseamnă că următorul software se va baza pe platforma Wear OS. Ar putea fi o pregătire pentru următoarele smartwatch-uri din seria Galaxy Watch 5. Samsung ar putea lansa ceasurile Galaxy Watch 5 cu versiunea Wear OS 4.0 la lansare.

Momentan, potrivit TizenHelp, Samsung nu a dezvăluit încă ce noi funcții sau modificări de design ar face parte din viitoarea versiune a One UI Watch. De la lansarea seriei Galaxy Watch 4, firma sud-coreeană a lansat mai multe fețe noi de ceas, urmărire îmbunătățită a fitnessului și alte funcții prin actualizări de software.

Un program beta oferă utilizatorilor acces anticipat la versiunile de test pentru viitorul sistem de operare. Practic, o versiune beta, este noul OS care înainte de a fi lansat oficial se testează pentru a vedea cum răspund la utilizare noile caracteristici.

La fel ca programele beta pentru smartphone-uri, utilizatorii ar trebui să viziteze aplicația Samsung Members. În momentul lansării, Samsung va posta un banner cu un link de înscriere. Utilizatorii pot participa la program pentru a experimenta noi funcții înaintea altora și pentru a oferi feedback companiei. După cum am menționat mai devreme, versiunea beta One UI Watch va începe pe 2 iunie în Coreea și mai târziu în alte țări.