Acasă Stiri Cabină virtuală Samsung pentru a prezenta tehnologii și produse LED

Cabină virtuală Samsung pentru a prezenta tehnologii și produse LED

În aceste zile, distanțarea socială împinge producătorii de top din lume să gândească mai creativ atunci când vine vorba de facilitarea interacțiunilor cu unele produse. Astfel, Samsung LED completează nevoia de prezentări de produse orientate către consumatori cu noi strategii inovatoare. Compania a deschis expoziția virtuală Samsung Virtual Lighting Exhibition 2020.

La această expoziție virtuală o serie de noutăți despre soluțiile de iluminat Samsung vor fi disponibile pentru producători 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Noul stand online oferă o platformă în care vizitatorii virtuali pot accesa cele mai noi tehnologii și produse Samsung LED în câteva secunde.

În circumstanțele actuale, este foarte dificil să continuăm comunicările față în față. Tocmai de aceea am venit cu o nouă abordare a comunicațiilor digitale”. A spus Yoonjoon Choi, vicepreședinte Samsung LED Business la Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „Expoziția virtuală Virtual Lighting Exhibition 2020 Samsung va servi ca o vitrină importantă pentru afaceri, unde se pot afișa cele mai noi soluții de componente LED fără a fi nevoie de întâlniri fizice”.

LED – însemnă diodă emițătoare de lumină. Culoarea luminii emise depinde de compoziția și de starea materialului semiconductor folosit, și poate fi în spectrul infraroșu, vizibil sau ultraviolet. LED-ul a fost inventat de rusul Oleg Losev în anii 1920.

Diverse produse de iluminare pot fi văzute la Virtual Lighting Exhibition 2020

La Samsung Virtual Lighting Exhibition 2020, vizitatorii virtuali vor găsi linii de produse grupate în funcție de aplicație. Aceste oferte ușor de vizualizat includ:

  • Soluții de iluminat pentru horticultură. Oferă o tehnologie pentru horticultură bazată pe spectru complet al luminii. Astfel se îmbunătățește calitatea recoltelor și cresc randamentele prin stimularea fotosintezei și inhibarea bolilor.
  • Soluții de iluminare centrate pe om. Au ca scop stabilirea unui efect de control al melatoninei. Ajută corpul nostru să-și regleze nivelurile de melatonină, permițând oamenilor să lucreze mai intens în perioadele active și să se simtă mai relaxați în timp ce se odihnesc.
  • Soluții de iluminat pentru retail. Aceste soluții Samsung sunt destinate în special intreprinderilor și magazinelor. Ideale pentru șederi mai lungi în magazine, încurajând astfel achizițiile.
  • Soluții de iluminat cu eficiență ridicată. Pentru iluminatul din horticultură și centrat pe oameni, pentru a avea un impact pozitiv semnificativ în viața de zi cu zi a oamenilor.
  • Soluții inteligente de iluminare. Transformarea iluminatului convențional în iluminare inteligentă pentru a defavoriza confortul.
  • Soluții Light Engine. Includ o gamă extinsă de produse care acoperă fiecare tip de aplicație LED, evidențiind performanțe superioare și eficacitatea.
  • Soluții de iluminat exterior și industrial. Oferă produse cu performanțe ridicate, tehnologie avansată și fiabilitate în zonele în care sunt solicitate cele mai înalte standarde.

Cabina virtuală prezintă vitrine extrem de realiste ale soluțiilor de iluminat Samsung, care sunt însoțite de videoclipuri explicite care servesc la minimizarea limitărilor de comunicare aduse de climatul actual. O serie de operatori media vor oferi vizitatorilor virtuali o serie de expoziții online de primă clasă. În timpul acestora pot fi evaluate în mod convenabil beneficiile soluțiilor de componente LED ale gigantului tech.

Expoziția virtuală Samsung Virtual Lighting Exhibition 2020 poate fi văzută accesând site-ul Samsung LED la adresa www.samsung.com/led.

Stiri

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de...

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...