Acasă Stiri Cabină virtuală Samsung pentru a prezenta tehnologii și produse LED

Cabină virtuală Samsung pentru a prezenta tehnologii și produse LED

În aceste zile, distanțarea socială împinge producătorii de top din lume să gândească mai creativ atunci când vine vorba de facilitarea interacțiunilor cu unele produse. Astfel, Samsung LED completează nevoia de prezentări de produse orientate către consumatori cu noi strategii inovatoare. Compania a deschis expoziția virtuală Samsung Virtual Lighting Exhibition 2020.

La această expoziție virtuală o serie de noutăți despre soluțiile de iluminat Samsung vor fi disponibile pentru producători 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Noul stand online oferă o platformă în care vizitatorii virtuali pot accesa cele mai noi tehnologii și produse Samsung LED în câteva secunde.

În circumstanțele actuale, este foarte dificil să continuăm comunicările față în față. Tocmai de aceea am venit cu o nouă abordare a comunicațiilor digitale”. A spus Yoonjoon Choi, vicepreședinte Samsung LED Business la Samsung Electronics, conform NewsSamsung. „Expoziția virtuală Virtual Lighting Exhibition 2020 Samsung va servi ca o vitrină importantă pentru afaceri, unde se pot afișa cele mai noi soluții de componente LED fără a fi nevoie de întâlniri fizice”.

LED – însemnă diodă emițătoare de lumină. Culoarea luminii emise depinde de compoziția și de starea materialului semiconductor folosit, și poate fi în spectrul infraroșu, vizibil sau ultraviolet. LED-ul a fost inventat de rusul Oleg Losev în anii 1920.

Diverse produse de iluminare pot fi văzute la Virtual Lighting Exhibition 2020

La Samsung Virtual Lighting Exhibition 2020, vizitatorii virtuali vor găsi linii de produse grupate în funcție de aplicație. Aceste oferte ușor de vizualizat includ:

  • Soluții de iluminat pentru horticultură. Oferă o tehnologie pentru horticultură bazată pe spectru complet al luminii. Astfel se îmbunătățește calitatea recoltelor și cresc randamentele prin stimularea fotosintezei și inhibarea bolilor.
  • Soluții de iluminare centrate pe om. Au ca scop stabilirea unui efect de control al melatoninei. Ajută corpul nostru să-și regleze nivelurile de melatonină, permițând oamenilor să lucreze mai intens în perioadele active și să se simtă mai relaxați în timp ce se odihnesc.
  • Soluții de iluminat pentru retail. Aceste soluții Samsung sunt destinate în special intreprinderilor și magazinelor. Ideale pentru șederi mai lungi în magazine, încurajând astfel achizițiile.
  • Soluții de iluminat cu eficiență ridicată. Pentru iluminatul din horticultură și centrat pe oameni, pentru a avea un impact pozitiv semnificativ în viața de zi cu zi a oamenilor.
  • Soluții inteligente de iluminare. Transformarea iluminatului convențional în iluminare inteligentă pentru a defavoriza confortul.
  • Soluții Light Engine. Includ o gamă extinsă de produse care acoperă fiecare tip de aplicație LED, evidențiind performanțe superioare și eficacitatea.
  • Soluții de iluminat exterior și industrial. Oferă produse cu performanțe ridicate, tehnologie avansată și fiabilitate în zonele în care sunt solicitate cele mai înalte standarde.

Cabina virtuală prezintă vitrine extrem de realiste ale soluțiilor de iluminat Samsung, care sunt însoțite de videoclipuri explicite care servesc la minimizarea limitărilor de comunicare aduse de climatul actual. O serie de operatori media vor oferi vizitatorilor virtuali o serie de expoziții online de primă clasă. În timpul acestora pot fi evaluate în mod convenabil beneficiile soluțiilor de componente LED ale gigantului tech.

Expoziția virtuală Samsung Virtual Lighting Exhibition 2020 poate fi văzută accesând site-ul Samsung LED la adresa www.samsung.com/led.

Stiri

Interfața Samsung One UI 2.5 aduce și 116 noi emoji

Unii oameni sunt entuziasmați de versiunile de hardware și software ce apar pe cele mai noi modele de telefoane Samsung. Dar pentru...

Televizorul modular Samsung The Wall foarte bine primit în Japonia

Televizorul modular Samsung The Wall a fost lansat la CES 2018 Las Vegas. Are un ecran de ultimă generație bazat pe Micro-LED-uri....

Samsung Galaxy S20 FE la câteva zile de lansarea oficială

Au mai rămas doar câteva zile până la anunțul oficial al noului smartphone Samsung Galaxy S20 FE. Acesta va fi prezentat pe...

Senzor Samsung ISOCELL Vizion 3D ToF pentru Galaxy S21

Samsung a lansat recent patru noi senzori foto ISOCELL. Cu noua tehnologie ISOCELL de 0,7 μm, Samsung intenționează să extindă ofertele de...

Xbox Game Pass Ultimate pe telefoanele Samsung prin Galaxy Store

Xbox Game Pass Ultimate se lansează pe dispozitivele Samsung prin intermediul Galaxy Store. Xbox Game Ultimate de la Microsoft este acum disponibil...

Galaxy Z Flip 5G în Mystic White va ajunge în curând în Europa

Samsung a lansat telefonul pliabil Galaxy Z Flip pliabil în Mirror Black, Mirror Gold și Mirror Purple la începutul acestui an. Mai...

Galaxy Z Flip 2 cu un ecran mai mare, o balama mai bună și multe altele

Smartphone-ul pliabil tip clamshell Samsung Galaxy Z Flip s-a bucurat de un succes uriaș după lansare. Conform companiilor de cercetare de piață...