Iată ce camere va avea viitorul pliabil Galaxy Z Fold 6!

158
Iata ce camere va avea Galaxy Z Fold 6
Sursa foto: via samlover.com

Deja a început sezonul pentru fanii telefoanelor pliabile. Chiar dacă mai avem aproximativ șase luni până la lansarea modelelor Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 primim tot mai multe informații despre ele. Din câte se pare gigantul tech coreean lucrează activ la următoarele sale telefoane pliabile.

Fără îndoială, Galaxy Z Fold 6 va fi și acum în centru atenției, așa că ne așteptăm la o mulțime de îmbunătățiri, caracteristici noi, software îmbunătățit, hardware, design decent și altele. Chiar ieri am publicat o informație, oarecum fantezistă, că a șasea generație pliabilă ar putea avea o cameră de cameră de 200MP, la fel ca Galaxy S24 Ultra. Dar, acum am aflat noutăți în privința camerelor ce vor fi pe viitorul pliabil tip carte al companiei Samsung.

De asemenea, dacă informațiile de până acum se vor concretiza, este posibil să avem și o mică surpriză pliabilă de la Samsung. Astfel am aflat că Samsung lucrează la un Fold 6 ieftin, cu numele de cod „Q6”. Samsung Galaxy Z Flip 6, cu nume de cod „B6”, este, de asemenea, în lucru de ceva timp.

Poate cea mai așteptată informație este despre camera principală. Chiar dacă au fost zvonuri, este puțin probabil să vedem o cameră principală de 200 de megapixeli pe Fold 6. Efectiv nu are loc în interiorul telefonului, grosimea lui Galaxy Z Fold 5 este de 6,1 mm (nepliat), iar a lui Galaxy S24 Ultra de 8,6 mm! Mai mult sunt informații că Fold 6 va fi și mai subțire. Știm acum Samsung plănuiește o cameră principală de 50MP la fel cum are Samsung Galaxy S24.

Alte specificații ale camerei, care se potrivesc cu Galaxy Z Fold 5. Va fi acolo camera ultrawide de 12MP, iar camera frontală – cea din ecranul exterior – va fi tot de 10MP. Ca o reamintire seria Galaxy S24 are o cameră frontală de 12MP mai bună decât cea de pe seria Galaxy S23.

SamLover este un site axat pe dispozitivele Samsung. Este o echipă de profesioniști pasionați de produsele Samsung care publică cele mai recente știri, recenzii, sfaturi și alte informații pentru a vă îmbunătăți experiența Samsung.

Potrivit SamLover, Samsung va folosi aceeași cameră selfie sub afișaj cu rezoluția de 4MP, aflată pe Galaxy Z Fold 5. Momentan nu este nimic interesant dezvăluit în ceea ce privește camera telefoto. Presupunem că va fi fi similară cu senzorul de 10MP cu zoom 3x a lui Galaxy S24.

Până în acest moment Samsung nu a dezvăluit nimic oficial cu privire la specificații. Dar în mod sigur Galaxy Z Fold 6 va rula cip-setul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. Nu știm nici capacitatea exactă a bateriei, chiar dacă se zvonește că va fi mai mare. Despre bateria lui Galaxy Z Flip 6 am aflat că a fost certificată săptămâna trecută.

Am mai aflat că numele Samsung Galaxy Z Fold 6 a fost deja înregistrat în Coreea de Sud. Este de așteptat ca a șasea generație pliabilă să de-a piept cu realitatea în vara acestui an.