Mai multe caracteristici excelente trec de la Note 10 pe Galaxy S10

773
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat o nouă actualizare software pentru Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ și Samsung Galaxy S10 5G. Noua actualizare aduce mai multe funcții existente pe Galaxy Note 10 la seria S10. Ca de obicei actualizare depinde de țară și nu în ultimul rând de operatorii de telefonie mobilă.

Acum, pe lângă faptul că se bucură de o gamă variată de funcții de la Note 10, care au fost adăugate în urmă cu puțin timp, tot printr-o actualizare, cea mai recentă actualizare pentru utilizatorii de Samsung Galaxy S10 aduce noi funcții inteligent multimedia și Wi-Fi care eficientizează conexiunile și duc crearea de conținut la următorul nivel. Sigur că disponibilitatea acestor funcții poate varia în funcție de țară.

Vă prezentăm prin intermediul News Samsung modul în care funcționează unele dintre caracteristicile inovatoare și convenabile, trecute de pe Galaxy Note 10 pe seria Galaxy S10.

Bucurați-vă de experiențe multimedia și de o conectivitate perfectă

Îmbunătățirea gestionării Galeriei. Cea mai recentă actualizare software Galaxy S10 aduce o experiență de utilizare mai simplă și mai intuitivă a dispozitivului. Galeria vă permite să găsiți rapid fotografiile preferate mult mai ușor, cu un cuvânt cheie. Descoperirea de noi melodii, filme sau emisiuni TV este de asemenea mai ușoară cu noua căutare îmbunătățită care aduce recomandări de conținut din aplicațiile de streaming multimedia. Cu adăugarea „Media & Devices – Media și dispozitive” la „Quick Panel – Panoul rapid„, puteți controla cu ușurință experiența dvs. multimedia pe Galaxy S10.

Auto Hotspot oferă o soluție ușoară pentru transformarea Galaxy S10 într-un hub Wi-Fi. După o configurație inițială, funcția va permite telefoanelor Galaxy S10 să stabilească automat un hotspot cu alte dispozitive Samsung, dacă acestea au același cont Samsung sau cont de familie. Primiți ghiduri și alerte de depanare și sfaturi Wi-Fi care vă ajută să aveți o conexiune mobilă stabilă și sigură.

HotSpot (Punct fierbinte) este o locație fizică în care oamenii pot obține acces la internet. De obicei se folosește tehnologia Wi-Fi, printr-o rețea wireless locală (WLAN) folosind un router conectat la un furnizor de servicii de internet. Hotspot-urile pot fi publice sau private. Cele publice sunt pe aeroporturi, în biblioteci, cafenele, hoteluri, școli, etc.

Dați frâu liber imaginației cu noile funcții pe seria Galaxy S10

Lansată în septembrie, actualizarea software anterioară a adus instrumentele de creativitate puternice de la seria Galaxy Note 10 la Galaxy S10. Acum puteți adăuga o notă personală la videoclipuri cu desene amuzante și vibrante – nu este necesar S Pen – cu funcția AR Doodle infinit de expresivă a dispozitivului. Odată cu stabilizarea „Super steady” a camerei video, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la clip-urile tremurate. În plus, puteți înregistra selfie-uri foarte clare chiar și în medii întunecate. Funcția Night Mode pentru camera frontală este și ea pe seria Galaxy S10.

Tot ce vreți de la multimedia este în buzunar. Utilizatorii pot deja să-și editeze clip-urile favorite chiar de pe smartphone-ul lor, datorită funcției de editare video Video Editor. Dar, cu Samsung DeX actualizat, transformarea clip-urilor dvs. în videoclipuri dinamice este mai ușoară ca niciodată. Pur și simplu conectați dispozitivul la un PC sau Mac cu un cablu USB. Apoi veți putea decupa, edita și personaliza clip-urile dvs. cu precizie pe Samsung DeX.