Caracteristici de la Fold 4, Flip 4 și Watch 5 trec la modelele anterioare

278
Caracteristici Watch 5
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung va pune la dispoziția și mai multor utilizatori funcțiile actuale ale dispozitivelor sale mobile în viitor. Atât cea mai recentă versiune a interfeței de utilizator One UI 4.1.1, care a fost prezentată cu dispozitivele Fold 4, Flip 4, cât și One UI Watch 4.5 din seria Galaxy Watch 5 vor fi furnizate pentru ceasurile pliabile și inteligente ale generațiilor anterioare.

Primele actualizări sunt deja disponibile pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 și vor fi lansate treptat la nivel global. Interfața Samsung UI 4.1.1 va fi apoi disponibilă și pe Galaxy Z Fold 2, modelele Z Flip și Galaxy Fold 5G. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață. Și interfața de utilizator One UI Watch 4.5 este oferită pentru seria Samsung Galaxy Watch 4. În plus, utilizatorii Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2 au primit o actualizare care include funcții selectate ale One UI Watch 4.5.

Multitasking cu funcționalitate avansată a camerei și Multi-window

Cu One UI 4.1.1, Samsung duce noile sale funcții de productivitate și cameră la următorul nivel. În acest fel compania va face posibil un multitasking intuitiv pentru dispozitivele puternice din seria Galaxy Z.

Profitați mai mult de bara de activități. Seria Galaxy Z Fold este orientată și spre aspectul exterior: indiferent dacă dispozitivul este deschis sau închis, funcțiile pot fi operate în diferite moduri. Cu bara de activități reproiectată, puteți comuta între aplicații și mai rapid decât înainte, potrivit Samsung Newsroom. Acest lucru creează un aspect asemănător PC-ului în care instrumentele care sunt necesare în prezent pot fi apelate rapid.

Deschideți ferestre multiple oriunde. Multitasking-ul pe Galaxy Z Fold 4 este ușor, cu suport pentru glisare și plasare direct din bara de activități. De îndată ce o aplicație este trasă la o margine, se deschide vizualizarea divizată; dacă, pe de altă parte, este tras în mijloc, apare vizualizarea pop-up. Acest lucru facilitează comutarea între diferite aplicații. Aplicațiile care sunt utilizate în mod deosebit de frecvent pot fi adăugate în bara de activități ca grup și apelate în același timp.

În informatică, multitasking-ul este caracteristica sistemelor de operare moderne și se referă la executarea concomitentă a mai multor sarcini sau procese pe o anumită perioadă de timp. În general procesorul oferă suport pentru acest lucru.

Caracteristici multitasking. Multitasking-ul este, de asemenea, mai intuitiv și ușor de utilizat datorită noilor gesturi. Acest lucru necesită activare în setări. Cu o simplă glisare, puteți comuta instantaneu de la ecranul complet la vizualizarea pop-up sau divizată. Astfel oferă multe oportunități de a îndeplini sarcini mai eficient decât înainte, cum ar fi notarea informațiilor importante în timp ce vizionați un videoclip.

Profitați de două ecrane și de ecranul exterior cu noile caracteristici Samsung

Previzualizarea afișajului frontal permite atât fotografului, cât și persoanei fotografiate să vadă imaginea pe afișajul principal și pe afișajul frontal chiar înainte de a fi fotografiată. Selfie-urile de înaltă rezoluție pot fi realizate și cu camera principală prin afișajul frontal.

Smartphone pliabil, cameră flexibilă. O actualizare a Quick Shot din seria Galaxy Z Flip vă permite acum să previzualizați și să capturați proporțiile reale pe ecranul exterior și să deschideți modul portret în același timp. De asemenea, este ușor să comutați de la Quick Shot la Flex Mode în timp ce fotografiați fotografii sau videoclipuri. Acest lucru creează o experiență „mâini libere” atunci când faceți fotografii.

Porniți ecranul de acoperire. One UI 4.1.1 oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni atunci când smartphone-ul este închis, oferind seriei Z Flip noi funcționalități. Apelarea persoanelor de contact preferate, apelarea acestora înapoi și răspunsul la mesaje text prin voce în text cu emoji este posibilă de pe ecranul exterior. În plus, setările pot fi acum făcute pe ecranul exterior, cum ar fi Wi-Fi, Bluetooth, modul de zbor și lanternă.

Fețe de ceas de la seria Galaxy Watch 5 pentru mai multă personalizare

One UI Watch 4.5 aduce șase fețe de ceas noi, colorate și interactive la seria Galaxy Watch 4. Acest lucru face ca varietatea de opțiuni de aspect să fie și mai diversificată, iar utilizatorii își pot combina stilul de viață cu aspectul perfect de pe afișaj. Cu ajutorul unei liste de favorite a cadranelor de ceas, comutarea între fețe funcționează rapid și ușor.

Text simplu pe tastatura QWERTY. One UI Watch 4.5 simplifică și mai mult comunicarea pe seria Galaxy Watch 4. Utilizatorii au acum capacitatea de a scrie direct de la încheietura mâinii folosind o tastatură QWERTY, pe lângă funcțiile de voce în text și scriere de mână. În funcție de situație, puteți comuta cu ușurință între diferite opțiuni. La tastatura QWERTY scrierea de mână și disponibilitatea vocii în text pot varia în funcție de limbă.

Asistență software continuă pentru Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2. În plus acum utilizatorii vor avea și posibilitatea de a se bucura de câteva funcții ale seriei Galaxy Watch 5 pe Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2. Sunt incluse două fețe de ceas digital noi – „Gradient Number” și „Pro Analog” – care permit utilizatorilor să-și exprime propriul stil. Detectarea sforăitului este, de asemenea, inclusă în suport. Aceasta oferă o analiză a calității ultimului somn. În plus, aplicația Samsung Health Monitor este disponibilă și pe 24 de piețe noi. Cu aceasta, poate fi măsurată tensiunea arterială și poate fi luat un EKG.

Din cauza restricțiilor zonale privind aprobarea/înregistrarea dispozitivelor medicale, tensiunea arterială și ECG vor funcționa numai pe ceasuri și smartphone-uri achiziționate pe piețele în care serviciul este disponibil în prezent. Pentru mai multe informații și actualizări despre piețele disponibile vizitați: https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor.