Galaxy Watch 3 și Galaxy Active 2 primesc funcții de la Galaxy Watch 5

278
Galaxy Watch 3 si Watch Active 2 primesc functii de la Watch 5
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung lansează o nouă actualizare software pentru Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2. Acesta aduce unele îmbunătățiri la Samsung Health și câteva fețe de ceas Wear O. Nu, dispozitivele nu primesc sistemul de operare Wear OS. Ele rămân pe Tizen OS și își vor încheia viața pe sistemul de operare intern al Samsung. Însă compania le trimite câteva fețe de ceas noi pe care le-a debutat pe seria Galaxy Watch 5 luna trecută.

Galaxy Watch 3 și Watch Active 2 primesc fețele de ceas „Pro analogic” și „Gradient number” cu această actualizare. Primul este cadranul implicit al ceasului pentru Galaxy Watch 5 Pro, potrivit AndroidHeadlines. Al doilea este cadranul implicit al ceasului pentru Galaxy Watch 5 de 40 mm. Aceste fețe de ceas au fost deja lansate pentru seria Samsung Galaxy Watch 4.

Samsung a promis mai multe actualizări pentru Galaxy Watch 3 și Watch Active 2

Jurnalul de modificări menționează și unele îmbunătățiri Samsung Health pentru Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2. Samsung a actualizat Daily Activity Indicator pentru a sincroniza mai bine datele de sănătate de pe telefon cu ceasul. Ceasurile primesc detectarea sforăitului cu o funcție de înregistrare. Funcția folosește microfonul telefonului pentru a înregistra dacă sforăiți în timp ce dormiți. Funcția se bazează pe senzorii ceasului pentru a vă monitoriza somnul și a detecta sforăitul. Și ceasurile din seria Galaxy Watch 5 alimentată de Wear OS vă pot înregistra sforăitul.

Aceasta este prima actualizare majoră pentru cele două ceasuri de aproape un an, din noiembrie 2021. Actualizarea nu afectează versiunea Tizen OS. Ambele modele sunt încă pe Tizen OS 5.5.0.2, care a fost lansat pe aceste ceasuri inteligente Samsung în februarie anul trecut. Acum Samsung a încetat să mai producă ceasuri inteligente bazate pe Tizen și a trecut la Wear OS. Este puțin probabil să lanseze o altă versiune majoră a sistemului de operare Tizen.

Wear OS (Operating System), cunoscut anterior ca Android Wear, este un sistem de operare Google Android. A fost conceput pentru smartwatch-uri și alte portabile și încorporează Google Assistant adaptat pentru ecrane mici.

Cu toate acestea, Samsung nu lasă ceasurile descoperite. Această actualizare arată că Samsung se angajează să ofere suportul software pe care îl merită Galaxy Watch 3 și Watch Active 2. Și mai sunt pe drum și alte actualizări. La începutul acestei luni, Samsung a anunțat că aceste două modele vor primi aplicația Samsung Health Monitor pentru măsurarea tensiunii arteriale și electrocardiogramei în 24 de piețe suplimentare.

Între timp, aveți grijă la actualizarea de pe Galaxy Watch 3 sau Galaxy Watch Active 2. Puteți verifica actualizările din secțiunea de actualizare a software-ului pentru a Watch din aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul conectat.